CELEB STYLE

Tα μεγαλύτερα trends που αντέχουν ως σήμερα από τα supermodels των 90s

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα μεγαλύτερα trends που αντέχουν ως σήμερα από τα supermodels των 90s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kendall Jenner και η Gigi και η Bella Hadid είναι κορυφαία μοντέλα σήμερα, αλλά, πίσω στη δεκαετία του '90, ένα διαφορετικό σύνολο από It girls κυριαρχούσε στις πασαρέλες.

Στην πραγματικότητα, τα supermodels ήταν τόσο εμβληματικά που ένα γκρουπ είχε ακόμη και όνομα: The Big Six. Ποια ήταν αυτά τα μοντέλα, ρωτάτε; Η Linda Evangelista, η Claudia Schiffer, η Naomi Campbell, η Kate Moss, η Cindy Crawford και η Christy Turlington, φυσικά.

Και μερικοί από αυτούς τους θρύλους της πασαρέλας εξακολουθούν να κοσμούν τα εξώφυλλα των περιοδικών σήμερα, με μερικούς από τους απογόνους τους να γίνονται επίσης δημοφιλή μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Ένα παράδειγμα είναι η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, η οποία έπεσε στις μεγαλύτερες πασαρέλες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Και ακριβώς όπως οι Jenners και οι Hadids σήμερα, τα σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90 φόρεσαν τα πιο μοντέρνα otfits της εποχής, επιδεικνύοντας το χαρακτηριστικό στιλ τους. 

Tyra Banks, 1996

Η Tyra εντυπωσίασε με αυτό το λευκό μίνι φόρεμα που ενώ ήταν έξω με τον τότε σύντροφό της, Seal. Aυτό το κόψιμο είναι και πάλι στη μόδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kate Moss, 1991

Στα βραβεία σχεδιαστή της χρονιάς στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Kate Moss και η Naomi Campbell φόρεσαν εντυπωσιακά ρούχα που απέδειξαν ότι ήταν οι απόλυτες βασίλισσες του στυλ της δεκαετίας του '90.

Elle Macpherson, 1996

To supermodel Elle Macpherson λάτρευε τα βελούδινα και καστόρινα outfits - και δεν είναι μόνο μια τάση της δεκαετίας του '90, αλλά ταιριάζει με τα πάντα, και είναι εντελώς todays fashion.

Naomi Campbell, 1991

Η καλοραμμένη δερμάτινη φούστα και το σούπερ σακάκι του σούπερ μόντελ - ένα παράδειγμα των τάσεων που επικρατούσαν στα ρούχα τη δεκαετία του '90 - είναι ένα διαχρονικό all time outfit που θα λειτουργήσει καλά σε κάθε γκαρνταρόμπα για τις επόμενες σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 451 / position2: 1155
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb