MAKEUP

Hailey Bieber: Το έξυπνο τρικ της για να βάζεις makeup

Ένα παλιό καλό κόλπο που ίσως είχες ξεχάσει.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Hailey Bieber: Το έξυπνο τρικ της για να βάζεις makeup
@haileybieber

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hailey Bieber είναι μια σύγχρονη beauty lover. Κορίτσια από όλον τον πλανήτη, την ακολουθούν για να διαβάζουν τα μυστικά ομορφιάς της.

Είναι γνωστό, πλέον, ότι ανήκει στις celebrities που δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία ομορφιάς. Η σειρά Rhode Skin, ενώ ξεκίνησε αρκετά πρόσφατα, έχει γίνει ανάρπαστη. Τα προϊόντα είναι συνεχώς sold out. Η Hailey Bieber, ενισχύει, φυσικά το προφίλ της beauty guru, ανεβάζοντας videos στα social media με διάφορα tips.

Στο TikTok, έχει ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια followers και συνεχίζει. Ανέβασε ένα βιντεάκι, όπου μας δείχνει το τρικ που χρησιμοποιούν οι makeup artists, για να απλώνουν το foundation. Πρόκειται για ένα πολύ απλό κόλπο, που είναι γνωστό από παλιά. Ωστόσο, το έφερε ξανά στην επιφάνεια.

@haileybieber I really love this @rhode ♬ Borderline - Tame Impala

Ξεκινάει με μια γυάλινη επιφάνεια, όπου απλώνει την απαιτούμενη ποσότητα foundation και το αναμειγνύει με το peptide glazing fluid της σειράς της. Στη συνέχεια, με το πινέλο, τα απλώνει στο πρόσωπό της. Βλέπουμε ότι έτσι, δεν δημιουργείται μια “μάσκα”, αλλά η υφή και η όψη είναι πολύ glowy και πολύ φυσικές.

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις το προϊόν αυτό, μιας και η Hailey δε μας τα στέλνει ακόμα στην Ελλάδα. Μπορείς να χρησιμιποιήσεις το αγαπημένο σου serum ή μια λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα, ή το primer σου. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο ελαφρύ και θα έχεις κάλυυψη. Ωστόσο, θα είναι πιο φυσικό. Μοιάζει περισσότερο με αυτό που επιτυγχάνει μια ενυδατική με χρώμα, ή μια BB cream.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rhode skin (@rhode)

To άλλο κόλπο που κάνει η Hailey, είναι μετά το μακιγιάζ, να απλώνει λίγο serum στα ζυγωματικά σαν highlighter. Γενικότερα, κάνει τα πάντα για να επιτύχει το “glazed donut look” που τόσο αγαπάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 77 εβδομάδες
8 Serums για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου αυτή την εποχή
Τα serums που θέλεις για να ενυδατωθείς
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 140 / position2: 1670
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb