ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Σου αρέσει ένας Ζυγός; Δες πως θα τον κερδίσεις

Κάνε τον διπλωμάτη ερωτίλο του ζωδιακού κύκλου να πέσει στα πόδια σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Σου αρέσει ένας Ζυγός; Δες πως θα τον κερδίσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να αισθάνονται έλξη για έναν Ζυγό, αλλά το να κάνεις έναν Ζυγό να σε ερωτευτεί για τα καλά, μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια από όση νομίζεις!

Ο Ζυγός τείνει να "πέφτει" εύκολα, αλλά αυτές οι ...καψούρες είναι εξαιρειτκά ρηχές! Αν και αρκετά ρομαντικός, ο Ζυγός δε μένει για πολύ ερωτευμένος με κανέναν. Είναι δύσκολο να ξέρεις πού αρχίζει και που τελειώνει το συναίσθημα με τον Ζυγό γιατί δε θα σου το πουν και δε ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Χρειάζεται να αισθάνεται ότι αυτό που έχετε βγαίνει φυσικά και άνετα και δεν είναι μια πιεσμένη κατάσταση.

Παρόλα αυτά, παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές για το πως θα κάνεις ένα Ζυγό να σε ερωτευτεί ειλικρινά όσο δύσκολο και να φαίνεται.

Να είσαι ανεξάρτητη

Οι άνδρες Ζυγοί τείνουν να προτιμούν κάποιον που γνωρίζει την αξία του και δε βασίζεται σε άλλους για την ευτυχία. Εάν θέλεις να προσελκύσεις ένα Ζυγό, να είσαι ανεξάρτητη και μίλα του για πράγματα όπως η πολιτική, η τέχνη, η μουσική, κ.α. Απόφυγε να είσαι πολύ προσκολλημένη ή να βασίζεσαι σε αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα

Οι Ζυγοί τείνουν να είναι αρκετά κοινωνικοί, επομένως θα αναζητήσουν συντρόφους που απολαμβάνουν να βγαίνουν έξω και να βλέπουν τον κόσμο. Εάν προσπαθείς να προσελκύσεις έναν Ζυγό, χαλάρωσε και απόλαυσε τον εαυτό σου περισσότερο. Δείξε του ότι σου αρέσει να περνάς καλά. Πήγαινε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συζήτα με νέο κόσμο. Μάθε να γελάς και να κάνεις αστεία για να φέρεις τη διασκέδαση στην παρέα.

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Ο Ζυγός θέλει το άτομο που συνοδεύει να νιώθει άνετα με τον εαυτό του και να μην ορίζεται μέσω των άλλων. Αν θέλεις να κάνεις ένα Ζυγό να σε αγαπήσει, δούλεψε την αυτοπεποίθησή σου.

Να είσαι αυθόρμητη

Στους Ζυγούς αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα. Εάν αράζετε μαζί, πρότεινέ του ξαφνικά να πάτε μια εκδρομή, μια βόλτα στη φύση ή στην κοντινότερη παραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 198 / position2: 1080
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb