ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

4 ζώδια που πρέπει να κατεβάσουν ρυθμούς αυτό το μήνα

Πριν καούν εντελώς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 ζώδια που πρέπει να κατεβάσουν ρυθμούς αυτό το μήνα
Photo by Bryant's Juarez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα και καταλήξετε να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε.

Είναι ΟΚ να κάνετε ένα διάλειμμα. Είναι ΟΚ να ξεκουραστείτε και να επαναφορτήσετε μπαταρίες, ώστε να έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια για να προχωρήσετε. Εδώ είναι μερικά ζώδια που αξίζουν ένα διάλειμμα αυτόν τον Οκτώβριο:

Ταύρος

Ταύρε, μερικοί άνθρωποι σε κατηγορούν ότι είσαι τεμπέλης επειδή σου αρέσει να περνάς τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι – αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Βάζεις το εκατό τοις εκατό της προσπάθειάς σου σε ό,τι κάνεις. Είσαι ένας σκληρά εργαζόμενος που αρνείται να τα παρατήσει όταν κάτι έχει σημασία. Και παρόλο που το πάθος και η ορμή σας είναι υπέροχο πράγμα, πρέπει να ξέρετε πότε να ξεκουραστείτε. 

Ιχθύες

Ιχθύ, μερικές φορές, χρειάζεται να βάλεις τη δική σου ευημερία πάνω από τη δική τους. 

Έχετε επενδύσει βαθιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι' αυτό ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο τρέχοντας για αυτούς, προσπαθώντας να τους κρατήσετε ευτυχισμένους. Αλλά δεν μπορείτε να διατηρήσετε αυτόν τον ρυθμό για πάντα. Παρόλο που θα θέλατε να μπορούσατε να είστε εκεί για όλους όσοι σας ρωτούν, πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι δική σας ευθύνη να φροντίζετε τα προβλήματά τους, να τους κουκουλώνετε και να τους λούζετε με προσοχή. Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να καθίσετε και να χαλαρώσετε!

Υδροχόος

Υδροχόε, περηφανεύεσαι για το γεγονός ότι είσαι ανεξάρτητος, ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν, ότι μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα μόνος σου – αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα μόνος σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιτρέπεται να ζητήσετε βοήθεια και μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα ενώ κάποιος άλλος χειρίζεται τη δουλειά για λίγο. Είναι βέβαιο ότι θα καείτε αν συνεχίσετε με αυτόν τον γρήγορο ρυθμό, γι' αυτό κάντε το καλύτερο για την ψυχική σας υγεία και κάντε ένα μικρό διάλειμμα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ανανεωθείτε, χώρο για να αναπνεύσετε. 

Ζυγός

Ζυγέ, είσαι αισιόδοξος, γι' αυτό πάντα νιώθεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.

Πάντα νιώθεις ότι πρόκειται να τακτοποιήσεις τα πράγματα, ακόμα και όταν οι καιροί είναι αγχωτικοί. Μερικές φορές, όμως, πρέπει να αναγνωρίσετε ότι είστε καταβεβλημένοι, ότι έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Μερικές φορές, χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστείτε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 523 / position2: 1620
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb