ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πώς να αποκτήσεις ένα μπάνιο σαν της Hailey Bieber

Είναι τόσο όμορφο και lux όσο φαντάζεσαι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πώς να αποκτήσεις ένα μπάνιο σαν της Hailey Bieber

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά "Who's In My Bathroom?" της Hailey Bieber στο YouTube, έχουμε συναρπαστικά νέα. Τώρα μπορείς να φτιάξεις το μπάνιο σου όπως αυτή με μερικές μόνο προσθήκες.

Εμείς σου βρήκαμε από που θα προμηθευτείς ορισμένα από τα αντικείμενα που κοσμούν το μπάνιο της όμορφης Hailey (και προφανώς του Justin, αλλά ποτέ δε ξέρεις με αυτούς τους πλούσιους).

Λευκά είδη

Το λευκό είναι το χρώμα που κυριαρχεί και κάνει το χώρο να μοιάζει ακόμα μεγαλύτερος και καθαρός. Ακόμα και οι πετσέτες και τα μπουρνούζια που υπάρχουν είναι σε λευκή απόχρωση με μερικές πινελιές από γκρι, ιβουάρ και απαλό ροζ. Δες που θα βρεις παρόμοια.

Βρες το εδώ

Καλάθι αποθήκευσης (ή για άπλυτα)

Στο background της εκπομπής, βλέπουμε ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι με χερούλια με πετσέτες μέσα. Βρήκαμε διάφορα πανομοιότυπα στην ελληνική αγορά.

Βρες το εδώ

Κεριά

Για να δημιουργήσεις μια cozy διάθεση στο μπάνιο σου και να υπάρχει μια ωραία εσάνς από βανίλια, γιασεμί ή όποιο άλλο άρωμα σου αρέσει, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε μερικά ρεσό ή κεριά και αρωματικά στικ/ defusers.

Βρες τα εδώ

Επιπλέον, μπορείς να επενδύσεις σε βάζα με φρέσκα λουλούδια ή απλά διακοσμητικά που θα ομορφύνουν το χώρο. Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι το μπάνιο του σπιτιού σου δεν είναι μισό τετραγωνικό, που μετά βίας χωράς εσύ μέσα.

Δες παρακάτω μερικά διακοσμητικά που μπορείς να βάλεις και θα σε τρελάνουν.

Βρες τα εδώ

Πάρε μια γεύση από το μπάνιο της Hailey σε ένα από τα παρακάτω επεισόδια του "Who's in my bathroom?" και εμπνεύσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 777 / position2: 1528
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb