CELEB STYLE

Οι πιο συγκλονιστικές 90s fashion στιγμές

Αυτές τις εμφανίσεις των celebrities τη δεκαετία του '90 τις θυμόμαστε σίγουρα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι πιο συγκλονιστικές 90s fashion στιγμές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρίχνοντας μια ματιά στου παρελθόν, η δεκαετία του '90 είναι γεμάτη από αξιομνημόνευτες στιγμές στο χώρο της μόδας.

Τα scrunchies, τα acid-wash τζιν, τα tube tops και τα καπρι παντελόνια κυριαρχούσαν, μαζί με τα ιδιαίτερα χτενίσματα στα μαλλιά, τα top models, το grunge και το punk rock. Ήταν μια ένδοξη εποχή για τη μόδα και όχι μόνο, που έγινε ακόμα πιο ένδοξη από τους celebrities που είχαν μερικές από τις πιο grande και ιδιαίτερες fashion στιγμές της δεκαετίας του '90 στο κόκκινο χαλί αλλά και ..έξω από αυτό.

Εδώ θυμόμαστε μερικές από αυτές τις εμφανίσεις της δεκαετίας, που άφησαν κυριολεκτικά εποχή!

Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston επέλεξε ένα γκρι στενό maxi φόρεμα στο VH1 Divas Live το 1998, και θα φορούσαμε ΕΝΤΕΛΩΣ αυτήν την εμφάνιση σήμερα.

J.Lo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει κάτι περισσότερο '90s από την J.Lo με αυτό το μικροσκοπικό τοπ με αλυσίδα και το χαμηλοκάβαλο δερμάτινο παντελόνι στα MTV Movie Awards; Όχι, δεν υπάρχει!

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer είχε την τιμή να εμφανιστεί ως νύφη στη συλλογή Haute Couture της Chanel για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 1993/1994.

Carla Bruni

Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα κάποιο από τα σημερινά It-Girls να φοράει αυτό το σατέν outfit που φόρεσε η Carla Bruni στο Versace High Fashion Show τον Ιανουάριο του 1995.

Carmen Electra

Αυτή η total ροζ εμφάνιση που φόρεσε η Carmen Electra στον αγώνα μπάσκετ του MTV Rock 'n Jock του 1997 είναι η απόλυτη τελειότητα της δεκαετίας του '90.

Sharon Stone

Τα γάντια με μακρύ μήκος της Sharon Stone, από το 1993, είναι κάτι παραπάνω από υπερ-συγκλο!

Cindy Crawford

Το supermodel παρακολούθησε τον δεύτερο ετήσιο διαγωνισμό Unforgettable Women του Revlon το 1990 στο MET στη Νέα Υόρκη. Φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο velvet φόρεμα με αβυσσαλέα λαιμόκοψη, διάφανο καλσόν και κόκκινες γόβες. Εμείς βέβαια, "μπανίζουμε" τα αστραφτερά διαμάντια στο λαιμό και στα αυτιά της.

Linda Evangelista

Το crop blazer top και το ψηλόμεσο παντελόνι του supermodel της δεκαετίας του '90 είναι μια εμφάνιση που αγαπάμε ακόμα και σήμερα.

Christy Turlington

Το μοντέλο τα έσπασε με την κίτρινη Versace εμφάνισή της. Iconic "Clueless" vibes, τη διαφορά ότι το διαφανές τοπ της Turlington κάνει το ντύσιμο ελαφρώς πιο αποκαλυπτικό από αυτό της Alicia Silverstone.

Princess Diana

Η πριγκίπισσα D φόρεσε αυτό το τολμηρό LBD το ίδιο βράδυ που κυκλοφόρησε η συνέντευξη του πρίγκιπα Καρόλου για τη ζωή τους. Ονομάστηκε "revenge dress" επειδή η πριγκίπισσα δεν άφησε κανέναν, ή τίποτα, να την εμποδίσει να λάμψει εκείνο το βράδυ. Το έξωμο σχέδιο και το ασύμμετρο στρίφωμα έκαναν μια σημαντική δήλωση στυλ και είναι μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μέχρι σήμερα.

J.Lo (ξανά)

Η δεκαετία του '90 αφορούσε τα κλασικά slip dresses και κανείς δεν τα φορούσε τόσο καλά όσο η Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Χαρακτηριστική περίπτωση: φόρεσε αυτό το απίθανο κομμάτι για τα 17α Ετήσια Βραβεία CFDA το 1998.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
12 / position1: 526 / position2: 1106
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb