E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διακόσμησε το σπίτι με αυτούς τους 4 άκρως πρακτικούς τρόπους!

Δημοσίευση 27/9/2022 | 13:54

Διακόσμησε το σπίτι με αυτούς τους 4 άκρως πρακτικούς τρόπους!

Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ και το υποδεχόμαστε με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Όπως όλοι ξέρουμε, κάθε μετάβαση σε νέα εποχή προστάζει και την αλλαγή στην καθημερινότητά μας, με νέες προσθήκες στο σπίτι αλλά και στην εμφάνισή μας.

Σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε μια φθινοπωρινή όαση, με τους 4 πιο πρακτικούς τρόπους. Πάμε να τους ανακαλύψουμε;

 Ακολούθησε τις νέες τάσεις

Ένας πολύ πρακτικός και μοντέρνος τρόπος για να διακοσμήσεις το σπίτι σου είναι να παρακολουθήσεις όλα τα new-in στο design για την περίοδο που διανύουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να σε κατατοπίσουμε και σε αυτό! Μιλώντας για decor τάσεις της σεζόν, δεν γίνεται να παραλείψουμε την top τάση για φέτος που είναι τα grand-millennial vibes, δηλαδή η προσαρμογή του «παλιομοδίτικου» και πιο ρομαντικού στυλ στην σύγχρονη εποχή. Ένα vintage style σπιτιού μπορεί να ενταχθεί στη νέα εποχή, με patchwork παπλώματα, φλοράλ σεντόνια, αλλά και εντυπωσιακές φοντανιέρες. Αν ωστόσο θέλεις να εστιάσεις στην αλλαγή των χρωμάτων σε τοίχους αλλά και αξεσουάρ, προτείνουμε να τολμήσεις το πράσινο της ελιάς αλλά και το καφέ της καραμέλας, για elegant αποτέλεσμα.

 Επένδυσε στην ποιότητα

Για να γεννηθεί μια ιδέα, χρειάζεται έμπνευση αλλά και ποιότητα κατά την πραγματοποίησή της. Αν θέλεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου, όπως πραγματικά το ονειρεύεσαι, αξίζει να επενδύσεις σε πιο ποιοτικά κομμάτια που θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη. Μία πρόταση για ιδιαίτερα είδη διακόσμησης για το σπίτι είναι και η Παρουσίαση, στην οποία και μπορείς να βρεις όλα όσα ψάχνεις. Κάτι που σίγουρα μπορείς να διαλέξεις για να ανανεώσεις τον χώρο σου, είναι και τα βάζα minimal αισθητικής, τα οποία θα εμπλουτίσεις με διακοσμητικά φυτά, στα χρώματα του φθινοπώρου. Εξίσου ελκυστική ιδέα αποτελούν τα κηροπήγια για την κεντρική τραπεζαρία ή και τα διακοσμητικά ρολόγια, που προσδίδουν μια κλασική αισθητική στο σπίτι.

Άλλαξε τα φωτιστικά σου

Τα φωτιστικά είναι ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο για τη διακόσμηση του σπιτιού καθώς μπορούν να αναδείξουν έναν χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι νέες τάσεις προστάζουν κρεμαστά φωτιστικά, με ιδιαίτερο design αλλά και μίνιμαλ αισθητική. Με αυτό τον τρόπο, κάθε δωμάτιο θα μοιάζει με καινούριο, καθώς το νέο φωτιστικό που θα επιλέξεις θα εστιάζει πολύ καλύτερα και στη διάχυση του φωτισμού, σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού και σίγουρα θα γίνει αντιληπτό για κάθε καλεσμένο που θα μπαίνει στο σπίτι. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις και επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά, με σύγχρονες, μεγάλες λάμπες που θα ελκύσουν σίγουρα την προσοχή όλων. Δημιούργησε από την αρχή τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού σου και κάνε τις να ξεχωρίζουν.

Φυτά και πάλι..φυτά!

Μια από τις top τάσεις που κυριαρχούν στη διακόσμηση αυτή την εποχή είναι και τα φυτά εσωτερικού χώρου, που μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε μια όαση ομορφιάς και ηρεμίας. Προτείνονται κυρίως για τους χώρους όπως το σαλόνι, αλλά και η είσοδος του σπιτιού, και τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι η aloe, τα παχύφυτα, κάποια αναρριχώμενα αλλά και το σπαθίφυλλο. Μια τέλεια ιδέα για να διακοσμήσεις τον χώρο σου με αυτά τα πανέμορφα φυτά, είναι να επιλέξεις και τις κατάλληλες γλάστρες που ταιριάζουν στον χώρο σου. Διάλεξε μία ψάθινη ή και μεγάλες, επιδαπέδιες, με γεωμετρικά σχήματα και απογείωσε την αισθητική του σπιτιού σου, με τα πιο απλά βήματα! Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τα φυτά μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν άκρως ευχάριστη αύρα στον χώρο.

Αν θέλεις κι εσύ να προσθέσεις νέες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου, ακολούθησε τους παραπάνω τρόπους και χάρισε στον χώρο σου μια νέα οπτική, με στυλ και μοντέρνα στοιχεία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maria Callas Museum

Εισιτήρια 30.10.2023
MARIA CALLAS MUSEUMαπό 27/10 έως 29/023

To πάρκο της Επιστήμης

Εισιτήρια 17.02.2023
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 18/02 έως 19/028

Μονοήμερη εκδρομή Μυκήνες ‑ Ναύπλιο

Εισιτήρια 27.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ05/03

Μονοήμερη εκδρομή στο Γαλαξίδι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ27/02

Μονοήμερη εκδρομή στη Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ26/02

Mονοήμερη εκδρομή Χελμός ‑ Καλάβρυτα

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ29/01

Mονοήμερη εκδρομή Παρνασσός ‑ Αγόριανη

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ22/01

Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα

Εισιτήρια 02.12.2022
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 26/12 έως 08/01

Μονοήμερη εκδρομή στη Στενή Ευβοίας

Εισιτήρια 02.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ15/01

COMBO Brice Marden ‑ Μόνιμες εκθέσεις

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08

Brice Marden και Ελληνική Αρχαιότητα

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08