ΜΟΔΑ

5 blazers για να φορέσεις εντός κι εκτός γραφείου

Το office look που αγαπάμε για τις μέρες του φθινοπώρου, το μεταφέρουμε παντού!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 blazers για να φορέσεις εντός κι εκτός γραφείου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σακάκι είναι ένα κομμάτι κλειδί για κάθε ντουλάπα και μπορεί να αναδείξει οτιδήποτε φορέσεις από μέσα!

Βρισκόμαστε στην εποχή που κάνει αρκετό κρύο για να κυκλοφορείς μόνο με το κοντομάνικο ή το πουκάμισό σου και αρκετή ζέστη για να φορέσεις οτιδήποτε μπουφάν ή παλτό. Το item που σου είναι απαραίτητο είναι το blazer, ένα κομμάτι που έχεις συνδέσει ίσως, με το γραφείο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει εδώ και πολύ καιρό.

Τα blazers είναι κομψά, διαχρονικά και, βέβαια, στυλάτα! Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα, όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ θα σε κρατήσουν ζεστή για την εποχή του φθινοπώρου.

Εδώ σου προτείνουμε 5 blazers που είναι η τελευταία λέξη στη μόδα, αλλά και πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το oversized 

Τα oversized σακάκια είναι μεγάλος έρωτας. Δοκίμασε να φορέσεις ένα σε ουδέτερο χρώμα (μάυρο, δηλαδή!), με μίνι στενή φούστα, το αγαπημένο σου t-shirt με στάμπα και cowboy boots που, επίσης, φέτος είναι τρομέρα στη μόδα!

Το δερμάτινο

Το δέρμα (ή έστω δερματίνη) έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο και τα blazer δε γινόταν να γλιτώσουν. Φόρεσέ το όπως η θεά Hailey, με μίνι λευκό φόρεμα και λευκές μπότες over-the-knee. Ολοκλήρωσε με ψηλή επιμελώς ατημέλητη σινιόν και μικρό statement τσαντάκι.

Το crop-blaze

Τα κοντά, τύπου cropped, items έρχονται από τη δεκαετία του '90 και έφτασαν και στα blazers. Δοκίμασε να φορέσεις ένα crop-blaze με ασορτί ψηλόμεσο παντελόνι και ζώνη με μεγάλη αγκράφα, ένα κοντό ζιβάγκο από μέσα και οι αγαπημένες σου αρβύλες θα ολοκληρώσουν το σύνολο.

To καρό

Το καρό σακάκι θυμίζει γκαρνταρόμπα "του μπαμπά". Για να αποτινάξεις αυτό τον τίτλο από επάνω του, πρέπει να δημιουργήσεις ένα απόλυτα stylish look. Φόρεσε το καρό blazer σου με denim-on-denim διάθεση σε παντελόνι και πουκάμισο, βάλε τα ankle boots σου σε ταμπά απόχρωση και την αγαπημένη σου τσάντα και είσαι έτοιμη.

To πολύχρωμο

Ένα blazer σε έντονο χρώμα θα κλέψει σίγουρα την παράσταση όπου και νά ΄σαι. Δοκίμασε ένα σε απαλό ροζ, σάπιο μήλο ή μπλε ηλεκτρίκ και συνδύασέ το με λευκό τοπ από μέσα, μίνι φούστα σε ίδιο χρώμα και τα αγαπημένα σου sneakers, όπως η Bella Hadid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 433 / position2: 728
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb