ENTERTAINMENT

Αυτές οι celebrities τρώνε το ίδιο γεύμα κάθε μέρα

Κι ο λόγος είναι φυσικά για να διατηρούν το κορμί τους σε άψογη κατάσταση
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτές οι celebrities τρώνε το ίδιο γεύμα κάθε μέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές διάσημες γυναίκες δε διστάζουν να τρώνε τα ίδια γεύματα προκειμένου να παραμείνουν σε φόρμα.

Οι celebrities πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένες διατροφές και δίαιτες για να βρίσκονται πάντοτε σε άψογη φυσική κατάσταση και να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Κυρίως, οι γυναίκες διάσημες τηρούν ευλαβικά προγράμματα και μεθόδους διατροφής, όπως είναι το fasting ή τα αποτοξινωτικά γεύματα. Κάποιες, όμως, προτιμούν συγκεκριμένα γεύματα τα οποία τρώνε σε καθημερινή βάση. Ποιες είναι αυτές;

Victoria Beckham

Η ποπ σταρ που έγινε σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham, έχει το ίδιο διατροφικό πλάνο τα τελευταία 25 χρόνια! Οι διατροφικές συνήθειες της πρώην Spice Girl αποκαλύφθηκαν από τον σύζυγό της, David, ο οποίος μοιράστηκε πώς τρώει το ίδιο γεύμα για πάνω από δύο δεκαετίες. Ο καλοφαγάς και ερασιτέχνης μάγειρας David, αποκάλυψε  "Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποιον που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα, τρώει μόνο ψητό ψάρι, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό". Ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου συνέχισε προσθέτοντας: «Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιραστήκαμε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος στη Harper (το 2011) και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε».

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth είναι μια από τις πιο αυστηρές προσωπικότητες διατροφικά στο Hollywood, όλα αυτά τα χρόνια, αφού ακολουθεί Paleo διατροφή και άλλου είδους αυστηρά προγράμματα. Ακόμη και στις διακοπές, η ιδρύτρια του Goop, είπε ότι εξακολουθεί να τρώει με «αρκετά καθαρό τρόπο», αποκαλύπτοντας ότι, «στα περισσότερα μέρη, μπορείς να βρεις μερικά καθαρά λαχανικά και ένα φρέσκο  ψάρι ή έναν πράσινο χυμό». Παρόλα αυτά, στην Ιταλία το καλοκαίρι του 2021, της άρεσε κάθε λεπτό να επιδίδεται σε πράγματα που δεν επιτρέπει ποτέ στον εαυτό της. «Είχα κρασί και ζυμαρικά και γαλακτοκομικά και όλα όσα δεν έπρεπε να έχω, και ήταν υπέροχο. Και ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένος. Αυτό είναι λοιπόν», μοιράστηκε η Gwyneth κατά τη διάρκεια ενός podcast του Goop τον Αύγουστο του 2021. 

Eva Mendes

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, διατηρεί μια επαναλαμβανόμενη αλλά υγιεινή διατροφή, καθώς αποκάλυψε ότι τρώει πάντα αυγά για πρωινό, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2017 στο περιοδικό Shape. «Για μεσημεριανό, συνήθως τρώω σολομό και ρύζι ή κινόα και προσπαθώ να συμπεριλάβω μια σαλάτα. Θα φάω το ίδιο πράγμα για βραδινό. Είμαι ένα πλάσμα της συνήθειας», πρόσθεσε η ηθοποιός του Hitch.

HALLE BERY

Η ηθοποιός ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα keto που τη διατηρεί στην καλύτερη φόρμα της ζωής της. Περιέγραψε τις διατροφικές της συνήθειες για το Women’s Heath το 2020, αποκαλύπτοντας ότι, «Συνήθως δεν τρώω ένα παραδοσιακό πρωινό. Είμαι μεγάλη λάτρης του δυνατού καφέ, οπότε συνήθως φτιάχνω έναν ωραίο καφέ και τον ανακατεύω με βούτυρο, λάδι MCT και κολλαγόνο. Μερικές φορές βάζω και λίγη κρέμα.» Το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει είτε «μια απλή σούπα γεμάτη με διαφορετικά λαχανικά και μια πρωτεΐνη, και συμπληρώνεται με λίγο τυρί. Διαφορετικά, τρώω μια μεγάλη σαλάτα». Το δείπνο είναι πιο μίνιμαλ, καθώς η Halle τρώει «ψητά λαχανικά με φυτική πρωτεΐνη όπως τα ρεβίθια».

JENNIFER ANISTON

Η Jen αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι fan του fasting. Εκτός αυτού, όμως, τρώει καθημερινά λαχανικά σε οποιαδήποτε μορφή ή σαλάτες, τόσο για μεσημεριανό όσο και για βραδινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb