ΟΜΟΡΦΙΑ

Royal Tips: Πώς να φοράς το άρωμά σου και να διαρκεί περισσότερο

Οι γυναίκες του Παλατιού ξέρουν τα απόλυτα μυστικά για να μοσχοβολάς άρωμα όλη μέρα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Royal Tips: Πώς να φοράς το άρωμά σου και να διαρκεί περισσότερο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλεις να φοράς κάθε πρωί το άρωμά σου και να διαρκεί μέχρι το βράδυ, ενώ θα αναδύονται οι πιο ξεχωριστές του νότες στο διάβα σου; 

Τα κορίτσια της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, γνωρίζουν πολύ καλά πως να είναι πάντοτε κομψές και να μοσχομυρίζουν φρεσκάδα και ξεχωριστές νότες αρωμάτων. Η Kate και η Meghan ακολουθούν πιστά τους παρακάτω κανόνες και έτσι καταφέρνουν να σαγηνεύουν τους πάντες από όπου περνάνε με το δικό της ξεχωριστό άρωμα η καθεμιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διάβασε τα royal tips που θα σε βοηθήσουν, παρακάτω:

1) Βάλε άρωμα στα σημεία που χτυπούν οι παλμοί σου

Υπάρχει στην πραγματικότητα ένας λειτουργικός λόγος για τον οποίο τείνουμε να βάζουμε άρωμα στα σημεία παλμών μας (όπως το εσωτερικό των καρπών και των αγκώνων σου, πίσω από τα αυτιά, στα πλαϊνά του λαιμού, στο πίσω μέρος των γονάτων, κ.λπ.): Το δέρμα είναι το πιο λεπτό σε αυτά τα μέρη, που σημαίνει ότι είναι πιο κοντά στο αίμα και τη θερμότητα του σώματός σου. Καθώς το άρωμα, λοιπόν, ζεσταίνεται, αρχίζει η διαδικασία που θέλουμε, δηλαδή να αναδύονται τα αρώματα!

2) Μην τρίβεις το άρωμα

Μόλις ψεκάσεις ή τοποθετήσεις το άρωμα στα σημεία παλμών, μπορεί να είναι ενστικτώδες το να τρίβεις τους καρπούς ή τους αγκώνες για να ...σβήσεις το άρωμα (ειδικά αν το δέρμα σου είναι αρκετά υγρό). Αυτό είναι μεγάλο λάθος, γιατί κάνει τα πιο ωραία αρώματα να φθίνουν πιο γρήγορα!

3) Βάλε άρωμα αμέσως μετά το ντους

Εφάρμοσε το άρωμά σου αμέσως μετά το ντους, σε βρεγμένο δέρμα. Το υγρό δέρμα θα κλειδώσει το άρωμα και θα εμποδίσει τα ευαίσθητα υφάσματα των ρούχων σου να λερωθούν. Περίμενε λίγα λεπτά να στεγνώσει το άρωμα πριν φορέσεις τα ρούχα σου. Αν ντυθείς πολύ γρήγορα, το άρωμα θα σβήσει.

4) Ψέκασε τη βούρτσα σου

Για επιπλέον άρωμα στα μαλλιά σου, άπλωσε λίγο στη βούρτσα μαλλιών σου και χτενίσου. Απόφυγε να ψεκάζεις απευθείας στα μαλλιά, καθώς το αλκοόλ μπορεί να τα καταστρέψει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 135 / position2: 620
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb