FITNESS

5 συνήθειες που φέρνουν ευεξία από τη Zendaya

Η θεά πρωταγωνίστρια του Euphoria δίνει συμβουλές!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
5 συνήθειες που φέρνουν ευεξία από τη Zendaya

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zendaya δεν είναι μια οποιαδήποτε νεαρή celebrity, είναι ένα δυναμικό κορίτσι με άστρο!

Μπορεί η πανέμορφη Zendaya να απολαμβάνει τη διασημότητά της, αλλά η αλήθεια είναι ότι δουλεύει σκληρά και είναι αρκετά τελειομανής (όπως κάθε Παρθένος!). Ανάμεσα στις δουλειές τις, βρίσκει χρόνο να φροντίζει τον εαυτό της και να διατηρείται υγιής. 

Παρακάτω, μοιράζεται με το κοινό της 5 συνήθειες που οδηγούν στην ευεξία και πιστεύει ότι θα βοηθήσουν κι εσένα!

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Βρες τη γυμναστικη που σε διασκεδαζει

Ας είμαστε ειλικρινείς: Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αν μια προπόνηση δε φέρει τον παράγοντα διασκέδαση, δεν πρόκειται να μείνουμε πιστοί σε αυτή και η Zendaya συμφωνεί. Σε μια συνέντευξη στο YouTube με το περιοδικό Justine, η Zendaya ομολόγησε ότι απεχθάνεται το γυμναστήριο, επομένως κάνει τις προπονήσεις της, κάνοντας δραστηριότητες που αγαπά: χορεύοντας, δηλαδή. Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Ανακαλυψε τι ειναι αυτο που σου δινει κινητρο για ασκηση

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι διασημότητες χρειάζονται μερικές φορές λίγη ώθηση για να γυμναστούν. Η Zendaya μοιράστηκε τον ασυνήθιστο τρόπο να κρατά τον εαυτό σε εκγρήγορση στο The Late Show με τον Stephen Colbert: φορώντας διάφορες περούκες που είχε συγκεντρώσει από τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, εμφανιζόταν στο γυμναστήριό της ως διαφορετικός χαρακτήρας. Κάπως έτσι, προσδιόρισε τι σε βοηθά να παραμένεις συνεπής με τις προπονήσεις σου. Είτε πρόκειται για έναν κολλητό φίλο, είτε το χορταστικό smoothie μετά την προπόνηση ή ακόμα και για την κράτηση για ένα μάθημα γυμναστικής με μη επιστρέψιμη τιμή, χρησιμοποίησε το προς όφελός σου για να παραμένεις πιστή στο στόχο.

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Εξασκησου στο body positivity

H Zen είναι υπέρμαχος του body positivity. «Είναι σημαντικό να ανακαλύψεις ποιος είσαι και να σε αγαπήσεις… Είναι πολύ απελευθερωτικό όταν σκέφτεσαι, "Θα κάνω εμένα!"». Η Zen πάντως το πετυχαίνει απόλυτα και με στυλ.

Φτιαξε ισορροπημενα και υγιεινα φαγητα

Η Zendaya είναι χορτοφάγος από την ηλικία των 9 ετών και γίνεται δημιουργική για να εντάξει τα λαχανικά στη διατροφή της. Παρόλα αυτά είναι αρκετά τεμπέλα σε ό,τι αφορά το μαγείρεμα από ότι λέει και συχνά παραγγέλνει αυτό που θέλει να φάει.

Προτιμησε το matcha tea απο αλλα καφεϊνουχα ροφηματα

Η παραγγελία της Zendaya στα Starbucks έχει ως εξής: Ένα παγωμένο latte Matcha Venti με γάλα καρύδας. Και αυτή είναι η μόνη της πηγή καφεΐνης, αφού λέει ότι δεν καταναλώνει καφέ, αναψυκτικά και ενεργειακά ποτά. Η Zendaya συμφωνεί εμ το ότι το Matcha ενισχύει την ενέργειά με πιο αργό ρυθμό από τον καφέ και περιέχει L-θεανίνη, ένα αμινοξύ που βρίσκεται στο φυτό πράσινου τσαγιού και μπορεί να μειώσει το στρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 93 / position2: 6419
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb