ΜΑΛΛΙΑ

To κούρεμα της Winona Ryder που κάνει πάταγο αυτή τη στιγμή

Έχετε ακούσει για το κούρεμα Rachel, τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το The Winona
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To κούρεμα της Winona Ryder που κάνει πάταγο αυτή τη στιγμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Μπορεί να μην το εκτιμούσαμε εκείνη την εποχή, αλλά οι δεκαετίες του '70, του '80 και του '90 ήταν το απόγειο των τάσεων στο κούρεμα.

Είδωλα της εποχής, όπως η Winona Ryder, άφησαν το στίγμα τους στην ποπ κουλτούρα!

Η εμμονή με τη Winona Ryder οφείλεται επίσης στον ρόλο της ως Joyce Byers στο Stranger Things, η τέταρτη σειρά της οποίας προβλήθηκε στο Netflix νωρίτερα φέτος. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η ηθοποιός έγινε γνωστή κατά την περίοδο που γυρίζεται η σειρά, αλλά το χαλαρό της στυλ - τόσο στην οθόνη όσο και στην πραγματική ζωή - παίρνει τα εύσημα που της αξίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμφίβολα έχετε ακούσει για το «The Rachel». το κούρεμα που έγινε δημοφιλές από την Jennifer Aniston που σάρωσε τον κόσμο μετά το ντεμπούτο της στο Friends. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να λάμψει το «The Winona».

Το κούρεμα Winona βασίζεται στο λουκ της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Είναι κοντό αλλά με κίνηση, φίνο αλλά γεμάτο όγκο και κάνει την τέλεια εμφάνιση για όσες θέλουν κάτι διακριτικό αλλά και τολμηρό!

Ο σχεδιαστής μαλλιών Marcelo Dominguez δημοσίευσε πρόσφατα ένα TikTok που δείχνει πώς μεταμόρφωσε την εμφάνιση μιας πελάτισσας!

@marcelodominguezdorado Back with Gen z 90s obsession #winonaryder #winonaryderhair #90saesthetic #90shaircut #hairtransformation ♬ Round Round - Sugababes
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 138 / position2: 600
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb