TRENDS

Τα μικρά trends που θα σε συνοδεύσουν ως το φθινόπωρο

Δες τα, και ψώνισε ανάλογα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα μικρά trends που θα σε συνοδεύσουν ως το φθινόπωρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να έχετε βασικά κομμάτια στην ντουλάπα σας που συνδυάζουν χρώματα και ουδέτερα, σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να βάλετε το κάτι παραπάνω στο στυλ σας. Αν τα ταιριάξετε με μικρές προσθήκες, έχετε την τέλεια γκαρνταρόμπα.

Court Sneakers

Όταν πρόκειται να προσθέσουμε χρώμα σε οποιαδήποτε ντύσιμο, ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για να το προσθέσουμε είναι τα παπούτσια! Μας αρέσει που αυτά προσφέρουν ένα ποπ χρώμα χωρίς υπερβολές, καθιστώντας τα την τέλεια προσθήκη σε κάθε ουδέτερο ντύσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μικρά σκουλαρίκια κρίκοι

From France with love! To ξεκίνησαν οι Γαλλίδες, και πήγε παντού. Ένα χαριτωμένο ζευγάρι σκουλαρικάκια σε χρυσό ή σε ασημί ταιριάζει παντού και πάντα.

Μίνι φόρεμα 

Μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας σε ένα πικνίκ με ένα πουά φορεματάκι! Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να νιώσετε άνετα, ενώ προσθέτετε λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας. Τα φλοράλ μοτίβα φαίνονται υπέροχα σε όλους και ένα λευκό sundress είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα.

90s γυαλιά ηλίου

Νιώσε Gwyneth Paltrow στην περιοχή Αθήνα! Ζήστο ως Zoe Kravitz πίνοντας το καπουτσίνο σου. Κάνε την ροκ ανατροπή φορώντας ενα ρομαντικό φόρεμα και ένα grunge γυαλί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 299 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb