ΣΧΕΣΕΙΣ

Pocketing, το νέο trend στις σχέσεις που δεν θα αρέσει σε πολλούς

Ξεκινά από τα social media και φτάνει IRL
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Pocketing, το νέο trend στις σχέσεις που δεν θα αρέσει σε πολλούς
Photo by Caleb Ekeroth on Unsplash

Είναι σχεδόν λίγο το να πούμε ότι η είσοδος σε μια νέα σχέση είναι απλώς ωραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σπίθες, οι πεταλούδες, η φάση εκμάθησης κάθε συνήθειας, τα τηλεφωνήματα τα μηνύματα, είναι όλα συναρπαστικά - η φάση αυτή λοιπόν είναι εντελώς ακαταμάχητη. Και αν είστε σαν τους περισσότερους, θέλετε να δώσετε στους φίλους σας όλες τις λεπτομέρειες το συντομότερο δυνατό. Τελικά, μπορεί κανείς να δώσει τόσο σπουδαίες συμβουλές όσο μπορούν οι κολλητοί σας;

Καθώς εσείς και ο σύντροφός σας πλησιάζετε μπορεί επίσης να θέλετε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι μόνο αυτός είναι ένας τρόπος για να μοιραστείτε τη χαρά σας με άλλους, αλλά οι λεζάντες μπορούν να δείξουν πόσο ενδιαφέρεστε για τον σύντροφό σας και να τον κάνουν να αισθάνεται καλά.  Εάν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι βασικά η γλώσσα της αγάπης σας (είναι σίγουρα και δική μας), μπορεί να νιώσετε σύγχυση ή αναστάτωση αν ο σύντροφός σας δεν δημοσιεύει - Ίσως αναρωτιέστε αν δεν θέλει να φανεί ότι είστε μαζί.

Υπάρχει μια δημοφιλής τάση γνωριμιών που περιγράφει και εξηγεί τη συμπεριφορά τους: «Pocketing». Τι ακριβώς είναι όμως το «Pocketing» και πόσο είναι πρόβλημα; Με άλλα λόγια, σημαίνει «να κρατάς τον σύντροφό σου στην τσέπη σου», ας πούμε έτσι. Το Pocketing δεν είναι κάτι μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - είναι επίσης θέμα στην πραγματική ζωή. Το... τσεπάκι καθιστά μια κατάσταση μέσα σε μια σχέση στην οποία ο σύντροφος κρατά τον άλλον μακριά από τους φίλους και την οικογένειά του. Ο σύντροφός σας μπορεί επίσης να αποφεύγει το θέμα της οικογένειας και των φίλων όταν το αναφέρετε, να σας αποκλείσει να συναντήσετε ο ένας την οικογένεια και τους φίλους του άλλου και να κάνει σχέδια που αφορούν μόνο εσάς τους δυο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 1018 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb