ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια που θα ζήσουν πολλές ανατροπές αυτή την εβδομάδα

Και πολλές μικρές αλλαγές θα συμβούν στο προσκήνιο σε όλους
AstroGirl
Τα ζώδια που θα ζήσουν πολλές ανατροπές αυτή την εβδομάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένας νέος μήνας, που σημαίνει ότι η γεμάτη αυτοπεποίθηση, φλογερή ενέργεια της εποχής του Λέοντα έχει φτάσει στα μισά της και η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται στο τελευταίο της σκέλος.

Ο Αύγουστος είναι η τέλεια στιγμή για να πάρετε μπρος γιατί, η ενέργεια θα μετατοπιστεί με πολύ σημαντικό τρόπο. Το καλό είναι ότι απομένουν μερικές ακόμη εβδομάδες πριν ο ήλιος φύγει από το ζώδιο του Λέοντα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θαρραλέα, ενεργειακή ενέργεια αυτής της εποχής προς το παρόν.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η σύγκρουση μεταξύ φίλων ή συμμαχιών είναι πιο πιθανή τώρα, είναι σημαντικό να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα οικονομικά σας για να στηρίξετε τους άλλους - άρα όσες προστριβές και αν βρείτε μπροστά σας, μην μασάτε. Αντίθετα, σκεφτείτε πώς μπορείτε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια και πώς αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να ωφελήσει οποιεσδήποτε συνεργασίες έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για εσάς. Έχετε αναπτυχθεί πολύ ως άτομο φέτος και αυτή η διέλευση αναγκαστικά σε εκτοξεύει σε μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές. Ως κάποιος που τείνει να βιδώνει τα πόδια του στη γη όταν πρόκειται για αλλαγή, η ξαφνική διαταραχή αυτών των δύο ασταθών πλανητών σας οδηγεί προς το προσωπικό μονοπάτι που έχετε κληθεί να ξεκινήσετε. Μην φοβάστε τόσο την αλλαγή και μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να μείνει ο ίδιος. Εξελίσσεσαι, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπερνάτε ορισμένα άτομα ή πράγματα, κάτι που είναι more than OK. Είναι πολύ καλύτερο από τη στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Ερμής, θα μεταφερθεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, προτρέποντάς σας να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Θα αισθάνεστε πολύ πιο προσγειωμένοι και παραγωγικοί, καθιστώντας αυτήν την ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις λίστες υποχρεώσεων σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς ο Άρης, ο Ουρανός και ο Βόρειος Κόμβος ενώνονται στον 11ο οίκο των φίλων και των συμμαχιών σας αυτή την εβδομάδα, θα παρατηρήσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές όσον αφορά την κοινωνικότητά σας αυτή την εβδομάδα. Ενώ είναι ένας τομέας όπου αργείτε να αγκαλιάσετε την ξαφνική αλλαγή, τα άστρα σας ευθυγραμμίζουν με τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα τώρα. Είτε κάνετε μια νέα σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντική, είτε αποφασίσετε να γίνετε μέλος μιας νέας λέσχης ή κοινωνικής ομάδας, οι σχέσεις μπαίνουν στο κέντρο της ζωής σας!

ΛΕΩΝ

Ήταν μια πολυάσχολη σεζόν και κάποιες συζητήσεις θα φέρουν εντάσεις γύρω από την καριέρα και τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις και τις σχέσεις σας. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η δράση που σκοπεύετε να κάνετε στην καριέρα σας αμφισβητείται από κάποιον. Αν και αυτή η σύγκρουση είναι βέβαιο ότι θα είναι απογοητευτική, φροντίστε να μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε μακροπρόθεσμα. Μην χάνετε την εστίαση του απώτερου στόχου σας και μην επιτρέπετε σε καθυστερήσεις ή αναποδιές να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή τώρα στο ζώδιό σας θα αισθανθείτε ένα oops στην παραγωγικότητα, την πρακτικότητα και τη λογική. O Ερμής στην Παρθένο σάς επιτρέπει να οργανώνεστε χωρίς προβλήματα, να σχεδιάζετε και να λύνετε προβλήματα, κάνοντας αυτή την εβδομάδα μια αρκετά πολυάσχολη για εσάς. Απλά φροντίστε να οργανωθείτε καλά. Ως μεταβλητό ζώδιο, είναι εύκολο για εσάς να χαθείτε στις λίστες υποχρεώσεων σας, οπότε κάντε το ένα βήμα τη φορά.

ΖΥΓΟΣ

Θα κληθείτε να αξιολογήσετε τα όρια που μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους τώρα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να παρακολουθείτε στενά τα οικονομικά σας, ειδικά επειδή ο Ουρανός μπορεί να είναι απίστευτα απρόβλεπτος. Αν και αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο έντονη, κάθε κίνηση θα σας ευθυγραμμίσει με τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια είτε σχεδιάζετε να επενδύσετε σε ένα ακίνητο είτε να αξιολογήσετε τους κοινόχρηστους πόρους σας με έναν συνεργάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης του χάρτη σας, ο Άρης, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη δυναμική σας με τους άλλους. Ως κάποιος που δεν είναι πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αλλαγής, αυτή η διέλευση μπορεί να αισθάνεται λίγο ασταθής, αλλά τελικά θα σας ευθυγραμμίσει με τη μακροπρόθεσμη άνεση που αναζητάτε στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αν και μπορεί να χρειαστεί μια αρκετά ξαφνική αλλαγή για να συμβεί αυτό, θα είστε ευγνώμονες για αυτήν την αλλαγή μακροπρόθεσμα. Είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τι ψάχνετε από έναν σύντροφο - είστε ικανοποιημένοι αυτήν τη στιγμή με το πώς πηγαίνουν οι σχέσεις σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, καλείστε να κάνετε κάποιες αλλαγές όσον αφορά τις καθημερινές σας συνήθειες! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάποιες προσαρμογές σχετικά με την φροντίδα του εαυτού σας! Είναι η τέλεια στιγμή να σκεφτείτε τη σχέση σας με το φαγητό, τη διατροφή και την υγιεινή ζωή. Ως ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που προσανατολίζεται στην ελευθερία, είναι σημαντικό να μην περιορίζετε τον εαυτό σας πολύ, οπότε φροντίστε να ακούσετε τι λαχταρά το σώμα σας τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την 1η Αυγούστου, ο Άρης και ο Ουρανός συνδέονται στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας, καλώντας σας να αξιολογήσετε αν και κατά πόσο δίνετε προτεραιότητα στη διασκέδαση στη ζωή σας. Ως ζώδιο της γης, μπορεί να έχετε την τάση να παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά. Είναι σημαντικό να επικεντρώνετε αυτό που αισθάνεται καλά αυτήν τη στιγμή, ανεξάρτητα από το αν είναι παραγωγικό ή ευθυγραμμισμένο με κάποιον συγκεκριμένο στόχο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που λαμβάνουν χώρα σε θέματα οικογενειακά. Ως σταθερό ζώδιο, δεν είστε πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής της ξαφνικής αλλαγής, αλλά τελικά οι αλλαγές που γίνονται τώρα σχετικά με το πού ζείτε θα σας ευθυγραμμίσουν με μακροπρόθεσμη άνεση, βιωσιμότητα και ασφάλεια. Ενώ το να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή, θυμηθείτε, είναι καλύτερο από το να παραμένετε στάσιμοι. 

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, ο Ερμής θα μετατοπιστεί στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε οποιεσδήποτε συζητήσεις που ενδεχομένως αναβάλλατε, καθώς θα μπορείτε να επικοινωνείτε πολύ πιο καθαρά και αποτελεσματικά. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι άλλοι μπορεί να έρθουν σε εσάς για συμβουλές τώρα, επομένως μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας. Το μυαλό σας είναι καθαρό και είστε πιο πρόθυμοι από ποτέ να ακούσετε τους ανθρώπους γύρω σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb