CELEB STYLE

Mom`s shorts outfits διάσημων κοριτσιών για να αντιγράψεις τώρα

Τα πιο stylish look των celebrities με 90's σορτσάκι
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Mom`s shorts outfits διάσημων κοριτσιών για να αντιγράψεις τώρα
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζέστη έχει γίνει αφόρητη κι αναζητάμε καθημερινά τις πιο δροσερές και ταυτόχρονα στιλάτες ιδέες για ντύσιμο που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα διάσημα it girls έχουν πάντοτε την απάντηση σε κάθε περίσταση και δίνουν τις πιο trendy προτάσεις για να μπορέσουμε να "κλέψουμε" και να προσαρμόσουμε στο δικό μας στιλ.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο ωραίες εμφανίσεις των celebrity με mom's shorts για να πάρεις ιδέες.

Madison Beer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η 23χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της pop συνδυάζει υπέροχα ένα ξεφτισμένο mom's jean shorts με ένα loose t-shirt με στάμπα, το οποίο φοράει μέσα από το σορτσάκι. Δίνει μια πιο rock νότα στο ντύσιμο με μαύρα Dr. Martens, αλυσίδες στο λαιμό, backpack κι επιμελώς ατημέλητο χτένισμα.

Hailey Bieber

Η γλυκιά σύζυγος του Justin Bieber μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές στυλιστικές επιλογές. Δε γινόταν λοιπόν να λείπει από αυτή τη λίστα. Σε αυτή την έξοδό της δημιούργησε ένα cozy και sexy outfit, με τζιν σορτσάκι, λευκό crop top, ψηλά sneakers σε λευκό χρώμα και μικρό τσαντάκι σε ροζ απόχρωση. Τα μαύρα της 90's στυλ γυαλιά ολοκληρώνουν την εμφάνισή της.

Sofia Ritchie

Το διάσημο μοντέλο και γνωστή influencer συνδύασε ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι με μαύρο ριμπ polo μπλουζάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, δημιουργώντας ένα απόλυτα σέξυ outfit που θυμίζει california girls.

Irina Shayk

Η διάσημη καλλονή είναι πάντοτε κομψή και πετυχημένη. Εδώ συνδυάζει το mom's denim shorts της με ένα μαύρο σατέν πουκάμισο και λευκά, χαμηλά πάνινα sneakers, ενώ ολοκληρώνει το στιλ της με λευκή δερμάτινη τσάντα, χρυσούς κρίκους και χαμηλή αλογοουρά.

Kaia Gerber

Η θεάρα κόρη της Cindy Crawford, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στο χώρο του μόντελινγκ, ξεχωρίζει συχνά για τα outfits που επιλέγει, στυλάτα και φρέσκα. Εδώ δημιούργησε ένα denim-on-denim συνολο με ψηλόμεσο τζιν σορτς, λευκό crop top και oversized denim jacket. Ολοκληρώνει το outfit της με ψηλές μαύρες cowboy boots, καθώς και μαύρη μικρή τσάντα ώμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 355 / position2: 643
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb