ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών στο instagram φέτος το καλοκαίρι

Μήπως μαντεύεις;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών στο instagram φέτος το καλοκαίρι
@tyyli_com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών τον τελευταίο καιρό στο instagram, φαίνεται να είναι ένα.

Μιας και είναι και καλοκαίρι, μιλάμε φυσικά για το ξανθό. Πιο συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί το milk tea blonde και γίνεται δημοφιλές στα social media σιγά σιγά. Όλα τα ξανθά έχουν μεγαλύτερη ζήτηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι περισσότερες γυναίκες ανοίγουν τα μαλλιά τους ώστε να έχουν αυτό το “ηλιοκαμμένο” φωτεινό look. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spoke & Weal (@spokeandweal)

Τι είναι το milk tea blonde

Το milk tea blonde, είναι ένα χρώμα που πήρε το όνομά του από το τσάι με γάλα. Πρόκειται για ένα γλυκό, ζεστό ξανθό χρώμα που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνει ακόμα και με ανταύγειες. Δηλαδή, για να το πετύχεις, μπορείς απλώς να φωτίσεις λίγο τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά σου και να μην τα βάψεις όλα σε αυτήν την απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAGGIE (@maggiemh)

Οι αποχρώσεις του καλοκαιριού είναι πολλές και έχεις άπειρες επιλογές. Ιδανικά, ρώτα έναν ειδικό να σου προτείνει τι θα μπορούσες να κάνεις στα μαλλιά σου, ανάλογα και με το γούστο σου πάντα. 

@zoliloveshairpro Milktea blonde #haircolor #colorhair #coloredhair #colorfulhair #haircolorist #debrecen #haircolorideas #hairextensions #haircolors #newhaircolor #haircolorspecialist #haircolorists #fodrasz #haircolortrends #haircolorgoals #wefthairextensions #haircolormagic #haircolorexpert #naturalhaircolor #ombrehaircolor #blondehaircolor #debrecenfodrasz #balayagehaircolor #k18 #k18hair #k18results #wella #wellaillumina #wellablonde #wellabalayage @Wella Professionals @mindy.wella @WellaEd @K18 Hair @toplineromania @fodraszinfo ♬ BICHOTA - KAROL G
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celeb Style Πριν 86 εβδομάδες
Αυτές οι celebrities ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ
Πολλές διάσημες μας δείχνουν το #nomakeup look τους
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb