ΜΑΛΛΙΑ

5 εύκολα χτενίσματα για να κάνεις στις διακοπές

Από το πρωί ως το βράδυ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 εύκολα χτενίσματα για να κάνεις στις διακοπές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διακοπές είναι για fun και εύκολα χτενίσματα.

Για να έχεις good hair days ακόμα και στις διακοπές με τα αλάτια, την υγρασία και την ζέστη, δεν χρειάζεται μεγάλος κόπος. Υπάρχουν μερικά χτενίσματα, κάποια πιο εύκολα, κάποια λίγο πιο δύσκολα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα φαίνεσαι πάντα stylish.

Μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου. Είτε επιλέξεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου στην παραλία, είτε μετά στο φαγητό και το beach bar, οι επιλογές είναι αρκετές.

Δες 5 εύκολα χτενίσματα για να κάνεις στις διακοπές:

Bubble ponytails

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι bubble ponytails έχουν γίνει το χτένισμα του καλοκαιριού φέτος. Είναι πανεύκολες και το μόνο που θα χρειαστείς είναι λαστιχάκια. Μπορείς να κάνεις μερικές πιο μικρές, ή δύο, ή ακόμα και μία κοτσίδα.

Claw Clips

Τα κλάμερ έχουν παραμείνει στην καθημερινότητά μας γιατί είναι εύκολα και βολικά. Πέραν αυτού, μπορεί να δώσουν χρώμα και άλλη διάθεση σε έναν κότσο ή μια κοτσίδα.

Mermaid Waves

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις τα mermaid waves. Τα “μαλλιά της γοργόνας”, είναι το χτένισμα που έχει αγαπηθεί από πολλές διάσημες και influencers σε όλον τον κόσμο. Μπορείς να τα φτιάξεις είτε με το κατάλληλο εργαλείο, είτε κάνοντας κοτσιδάκια τα μαλλιά σου.

Wet look

Είπαμε ξανά και για το wet look (δες εδώ), καθώς το λατρεύουν πολλές celebrities. Είναι πολύ εύκολο και chic και βοηθά να μην φαίνεται το φριζάρισμα.

Messy Bun

Ένας “ανακατεμένος” κότσος, είναι εύκολο και γρήγορο χτένισμα για όλες τις καλοκαιρινές περιστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 317 / position2: 758
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb