CELEB STYLE

Η Demi Moore στα καλύτερά της, ποζάροντας με τη σειρά μαγιό που σχεδίασε

Μοντέλο και σχεδιάστρια αυτή τη φορά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Demi Moore στα καλύτερά της, ποζάροντας με τη σειρά μαγιό που σχεδίασε
Drew Escriva

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Demi Moore ανέλαβε το ρόλο μοντέλου αλλά και σχεδιάστριας αυτή τη φορά.

Η ηθοποιός, γνωστή για τις επιτυχίες της στο Hollywood, έδειξε το ταλέντο της και στον χώρο της μόδας. Πριν έναν χρόνο, συμμετείχε με τις κόρες της σε μια οικογενειακή καμπάνια των μαγιό της εταιρείας Andie Swim. 

Φέτος, λάνσαρε τη δική της σειρά μαγιό για την εταιρεία, σε τιμές από 75 ως 155 δολάρια. H συλλογή Demi Moore x Andie αντλεί έμπνευση από τη συλλογή vintage κομματιών της ίδιας της Demi Moore, που έχει βρει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της στον κόσμο.

Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να δείξει τα μαγιό, όμως; Φυσικά, με το να τα φορέσει η ίδια. Τα μαγιό φαίνεται ότι είναι ιδανικά για την βαλίτσα των διακοπών, καθώς φοριούνται ακόμα και σαν τοπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Demi Moore, μάλιστα, σκεπτόμενη τις γυναίκες όλων των ηλικιών, είπε ότι άντλησε την έμπνευσή της από τις ίδιες.

«Ένα μεγάλο μέρος για το τι ενέπνευσε αυτή τη συλλογή Andie ήταν η σκέψη για τα πράγματα για τα οποία οι γυναίκες νιώθουν ευαίσθητες, είτε πρόκειται για την κοιλιά τους είτε για άλλες περιοχές του σώματος», είπε στο People. «Θέλουν να φαίνονται σέξι ή επιθυμητες. Αυτό ήταν πραγματικά κάτι στο μυαλό μου, το οποίο αλλάζει αυτή την ιδέα ότι γινόμαστε λιγότερο επιθυμητοί όσο μεγαλώνουμε. Μπορείς να νιώθεις σέξι, δύναμη και άνεση και δεν χρειάζεται να δείχνεις πολύ δέρμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 422 / position2: 1086
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb