Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η JLO στο Bronx

Η JLO δεν έμενε πάντα σε βίλες
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η JLO στο Bronx

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η JLo μεγάλωσε στο Bronx σε ένα σπίτι που μόνο βίλα δεν ήταν. 

Η Jenny from the block, που μένει σε πολυτελή σπίτια και ταξιδεύει με ιδιωτικά jet, δεν είχε πάντα αυτήν την ζωή. Είναι η μεσαία από 3 κορίτσια, που μεγάλωσαν στο Bronx της Νέας Υόρκης. 

Το σπίτι που μεγάλωσε η JLO

Η οικογένεια της Jennifer Lopez από το Puerto Rico, ζούσε σε ένα μικρό σπίτι στο Castle Hill, μια γειτονιά του Bronx. Ο πατέρας της David Lopez, δούλευε ως τεχνικός υπολογιστών, επομένως ήταν δύσκολο για την οικογένεια να έχει ένα μεγαλύτερο σπίτι. 

Το διώροφο σπίτι, είχε τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Η JLo μοιραζόταν το δωμάτιό της μεγαλώνοντας. To συγκεκριμένο σπίτι, μάλιστα, πουλήθηκε το 2009 για περίπου 439,000 δολάρια. 

Η Jennifer, έφυγε από το σπίτι όταν έκλεισε τα 18, και κοιμόταν για μερικούς μήνες στον καναπέ του dance studio, προσπαθώντας να κάνει τον χορό full time job. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κατάφερε να δουλεύει ως χορεύτρια και μετακόμισε στο Los Angeles. 

Από τότε, έχει ζήσει σε πολλές βίλες εκατομμυρίων. Πέρισυ, νοίκιασε μια βίλα στο Μαϊάμι με τον αγαπημένο της Ben Affleck που κοστίζει 130,000 το μήνα. Πρόσφατα, απέκτησαν μια βίλα 50 εκατομμυρίων στο Bel Air. Το σπίτι διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 17 μπάνια και infinity pool. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb