ΣΧΕΣΕΙΣ

4+1 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν μπεις σε νέα σχέση

Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν μπεις σε νέα σχέση
Φωτογραφία από τον χρήστη Artem Beliaikin στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να ξεκινήσεις μια νέα σχέση θέλει διάθεση και χρόνο και σίγουρα δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα. Καλό θα είναι να σκεφτείς κάποια πράγματα όμως, πριν αποφασίσεις να κάνεις αυτό το βήμα, τόσο για να μην πληγώσεις τον εαυτό σου, όσο και για να μην πληγώσεις και το άλλο άτομο. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιες ερωτήσεις που θα είναι καλό να σου κάνεις, πριν μπεις σε μια νέα σχέση.

Έχεις ξεπεράσει όντως τον πρώην σου;

Είναι μια βασική απάντηση που οφείλεις να σου δώσεις, ειδικά αν βγήκες από μια μεγάλη σχέση. Για να πας στην επόμενη σχέση, θα πρέπει να έχεις κλείσει τον κύκλο με την προηγούμενη, όμως αν ακόμα αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά τότε ή σου βγαίνει θυμός, μάλλον δεν την έχεις ξεπεράσει εντελώς. Ίσως θα πρέπει να πάρεις κι άλλο χρόνο με τον εαυτό σου και να βρεις τα πατήματα σου.

Έχεις βρει τον εαυτό σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν χωρίζεις, νιώθεις ότι χάνεις και ένα δικό σου κομμάτι μαζί με τον πρώην. Το να βρεις πάλι τον εαυτό σου είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και κόπο, αλλά πάντα σε ανταμοίβει. Χαλάρωσε, κάνε τη ζωή σου, πέρνα χρόνο με εσένα και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Ξέρεις τι θέλεις πραγματικά;

Θέλεις να βγαίνεις με διάφορα άτομα, συνέχεια ή ψάχνεις για μια σταθερή σχέση; Επίσης, τι θέλεις από τον μελλοντικό σου σύντροφο; Όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτείς και να τα απαντήσεις μέσα σου, ώστε να βρεις το άτομο που σου ταιριάζει, είτε για κάτι πιο casual, είτε για κάτι πιο σοβαρό.

Θέλεις να βγαίνεις με κάποιον για τους σωστούς λόγους;

Ψάχνεις μήπως παρηγοριά για να ξεχάσεις το παρελθόν ή συντροφιά γιατί δεν αντέχεις την μοναξιά; Θέλεις να κάνεις σeξ με κάποιον μόνο και μόνο για να γεμίσεις τα κενά σου ή να εκδικηθείς τον πρώην; Όλα αυτά, δεν είναι υγιείς συμπεριφορές και σίγουρα δεν είναι λόγοι για να κάνεις σχέση.

Έχεις χρόνο, διάθεση και ενέργεια;

Μια νέα σχέση θέλει δουλειά, θέλει διάθεση, χρόνο και ενέργεια. Είτε είσαι στη φάση του online dating, είτε του διά ζώσης φλερτ, πρέπει να έχεις υπομονή και όρεξη να δώσεις χώρο και χρόνο σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 449 / position2: 878
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb