SKIN CARE

Η Rihanna μοιράζεται τα μυστικά για τη λάμψη της στην εγκυμοσύνη

Τι περιλαμβάνει η self care day της Rihanna;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Rihanna μοιράζεται τα μυστικά για τη λάμψη της στην εγκυμοσύνη
@badgalriri

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς η Rihanna καταφέρνει να είναι λαμπερή στην εγκυμοσύνη;

Η Rihanna απασχολεί χρόνια τα media, έχει εκατομμύρια fans και είναι από τις πιο επιτυχημένες celebrities. Τα τελευταία χρόνια, οι θαυμαστές της περιμένουν να ακούσουν νέο τραγούδι, αλλά αυτό δεν έρχεται. Ωστόσο, νέα προϊόντα της Fenty λανσάρονται και γίνονται sold out. 

Μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, την βλέπουμε συνεχώς με iconic fashion και beauty looks. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Queen Riri. Δε μας αφήνει παραπονεμένες, καθώς εννοείται ότι μοιράζεται με videos στο ιnstagram τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και έχει αυτό το glow, μια λάμψη που δεν προέρχεται μόνο από την εγκυμοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Τι χρησιμοποιεί η Rihanna για να είναι λαμπερή;

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι τα δικά της, φυσικά. Αρχικά, απλώνει μάσκα προσώπου με σαλυκιλικό οξύ και ενεργό άνθρακα ώστε να καθαρίσει τους πόρους του δέρματος. Όπως έχουμε δει σε άπειρες φωτογραφίες, δείχνει περήφανα την κοιλιά της με τα outfits της. Γι’ αυτό, φροντίζει πάντα να έχει λαμπερή επιδερμίδα και στην κοιλιά. Η oil body cream, δίνει τη λάμψη και την γυαλάδα που χρειάζεται. 

Είναι πολύ απλό, να χρησιμοποιήσεις μια μάσκα προσώπου και μια κρέμα σώματος που θα σε ενυδατώσει, για να νιώσεις ωραία. Δώσε στον εαυτό σου ένα self care day. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να ρωτάς και να συμβουλεύεσαι πρώτα τον γιατρό σου για τα προϊόντα και τα συστατικά που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb