ΜΟΔΑ

Τα thong sandals είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού

Έσυ θα το φορέσεις ή σου φαίνονται κακόγουστα;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα thong sandals είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού
Photo via Fashionista

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικότερα η μόδα τα τελευταία χρόνια το έχει γυρίσει σε πιο chunky style παπουτσιών και δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποια από αυτά δεν μας άρεσαν. Το φετινό καλοκαίρι όμως, φαίνεται ότι μια τάση που μοιάζει λίγο και με 00s, επιστρέφει και δεν ξέρουμε αν μας αρέσει ή όχι. 

Ο λόγος για τα thong sandals, τα  οποία φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να φοριούνται ήδη από πολλές διάσημες, όπως η Dua Lipa, η Bella Hadid και η Kendall Jenner. Πρόκεται για τις platform σαγιονάρες που μπορεί να θυμάσαι να φορούσαν κάποια χρόνια πριν. Τα συγκεκριμένα παπούτσια, έχουν έρθει ξανά στο επίκεντρο της προσοχής των fashion icons του κόσμου και μάλλον, θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την σεζόν.

Και δεν μιλάμε μόνο για την παραλία, αλλά τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι καθαρά για τις βόλτες σου στην πόλη. Άσχημα; Too much; Ρετρό; Όπως και να έχει ήρθαν και θα τα βλέπεις μέσα στο επόμενο διάστημα σε δρόμους και μαγαζιά.

Όσο για το πως θα μπορούσες να τα συνδυάσεις, υπάρχει άπειροι τρόποι, μιας και ατ έχουμε δει με μίνι φορέματα, με παντελόνες, ακόμα και με κομψά κοστούμια. Οπότε, μήπως να δώσεις και εσύ μια ευκαιρία στην τάση της σεζόν;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Montse Lewin (@montselewin)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floor | Neutral Outfits (@countlessshades)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nads🛸 | Fashion Blogger (@nadiaaamos)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 683 / position2: 922
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb