LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεταφορικές Εταιρείες στην Αθήνα ‑ Που να ψάξεις;

Για μια επιτυχημένη μετακόμιση απαιτείται μια σειρά από βήματα τα οποία καλό είναι να ακολουθήσουμε.

Δημοσίευση 12/4/2022 | 14:36

Μεταφορικές Εταιρείες στην Αθήνα ‑ Που να ψάξεις;

Το πιο σημαντικό θέμα που πρέπει να επιλύσουμε είναι η μεταφορά των επίπλων και των αντικειμένων μας, καθώς ένα συμβατικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να χωρέσει το περιεχόμενο ενός ολόκληρου σπιτιού. 

Σ’ αυτό λοιπόν το άρθρο θα ασχοληθούμε με τις μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, δίνοντάς σας παράλληλα κι άλλες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο διάστημα της μετακόμισής σας.

Στο κείμενό μας με τον τίτλο Μεταφορικές Εταιρείες στην Αθήνα, θα σας προετοιμάσουμε κατάλληλα, έτσι ώστε να μετακομίσετε επιτυχώς προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες και οργανώνοντας μεθοδικά τα βήματά σας. 

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να κάνετε τις απαιτούμενες προετοιμασίες, κι ακόμη σημαντικότερο να απευθυνθείτε σε κάποια εξειδικευμένη υπηρεσία μεταφορών.

Μεταφορική Εταιρεία από το MyConstructor 

Το MyConstructor είναι σε θέση να σας προτείνει μια μεγάλη λίστα, σχετικά με τις μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, από την οποία μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις δικές σας ανάγκες και τις προσφορές που παρέχει η κάθε εταιρεία. 

Η πλατφόρμα μας επιλέγει και αξιολογεί σε καθημερινή τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους τεχνικούς, παρέχοντας στους πελάτες της υπηρεσίες σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε χαμηλές τιμές. 

Αφού λοιπόν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και δείτε τις επιλογές που σας προσφέρουμε στο λήμμα μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, συγκρίνετε τις παροχές και τις τιμές τής κάθε εταιρείας και λάβετε υπόψη σας τις αξιολογήσεις που έχουν κάνει άλλοι χρήστες που συνεργάστηκαν με τον εκάστοτε επαγγελματία. 

Χωρίς καμία επιβάρυνση μπορείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα αγοράς και να καταλήξετε στην εταιρεία τής επιλογής σας, επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί τους και διευθετώντας ένα ραντεβού για επιθεώρηση του χώρου και των εργασιών ή για την άμεση έναρξη των εργασιών.

Τιμές και Υπηρεσίες - Πως θα βρείτε την καλύτερη τιμή;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε, και που αφορά τις μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, είναι το τι ακριβώς έχετε για μεταφορά. Το συνολικό κόστος θα καθορίσουν οι πιο κάτω παράγοντες: 

  • Το εμβαδόν του σπιτιού. 

  • Το αμπαλάρισμα  (συσκευασία των αντικειμένων).

  • Η απόσταση από τον ένα χώρο στον άλλο (για διαδρομές άνω των 10 χιλιομέτρων υπάρχει διαφορετική). 

  • Η πιθανή χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. 

Η ελάχιστη χρέωση που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα είναι 50€ και οι εργάτες χρεώνονται 20 - 30 € το άτομο, ανάλογα με το αν υπάρχει ανελκυστήρας και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. 

Για κάθε επιπλέον ώρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 15€. 

Ενδεικτικά:

  • Για μετακόμιση γκαρσονιέρας το κόστος ξεκινά από 49€ + φ.π.α.

  • Για δυάρι από 70€.

  • Για τριάρι από 90€.

  • Για τεσσάρι από 110€. 

  • Μπορεί κανείς επίσης να ενοικιάσει ένα ανυψωτικό μηχάνημα με χρέωση που αντιστοιχεί στον χρόνο χρήσης του (περίπου 70 ευρώ για 2 ώρες). 

Σχετικά με τις μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, η πλατφόρμα MyConstructor.gr προσφέρει τις εξής υπηρεσίες

  • Αμπαλάρισμα.

  • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.

  • Αποσύνδεση και σύνδεση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. 

Το αμπαλάζ των επίπλων και των οικοσκευών με νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8 € η κούτα.

Επιπλέον Υπηρεσίες από τις Μεταφορικές Εταιρείες

Ενοικίαση Φορτηγού

Έχετε ακόμη την επιλογή  να ενοικιάσετε το φορτηγό χωρίς κάποιο εργατικό προσωπικό, μεταφέροντας μόνοι σας ή με τη βοήθεια κάποιων δικών σας ανθρώπων τα αντικείμενά σας.

Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης ανυψωτικού μηχανήματος, είτε με κάποιον εξειδικευμένο οδηγό είτε χωρίς, και η χρέωση διαμορφώνεται από το χρόνο που θα χρησιμοποιηθεί. 

Ενοικίαση Χώρου για Αποθήκευση Επίπλων 

Τέλος, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης των επίπλων και των συσκευών σας σε μεγάλους και ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε με την εγγύηση της ασφάλειας του MyConstructor. 

Όσον αφορά το βασικό πακέτο που προσφέρουν οι μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, και με τις οποίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μέσω της πλατφόρμας μας, περιλαμβάνει τη μετακόμιση της βασικής οικοσκευής και των βασικών επίπλων με φορτηγό μικρού ή μεσαίου μεγέθους. 

Πιο συγκεκριμένα, για τη μετακόμιση μιας γκαρσονιέρας έως 30 τ.μ., στις οικοσκευές περιλαμβάνονται πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα και τηλεόραση, και στα έπιπλα η τραπεζαρία, σύνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά., όπως επίσης 10-15 κούτες και 5 γλάστρες μεσαίου μεγέθους.

Το μέγεθος της κούτας είναι 50cm x 40cm x 60cm και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για άλλα μεγέθη υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανά κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διαδρόμους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επίσης επιπλέον χρέωση. 

Για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με κάποια από τις μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, ούτως ώστε να εκτιμήσει το κόστος και να σας δώσει τη δική του προσφορά. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι χώροι που δεν έχουν εύκολη ή και καθόλου πρόσβαση στο δρόμο, είτε όπου δεν μπορεί να μπει εύκολα το φορτηγό είτε για άλλες περιπτώσεις στις οποίες δυσκολεύεται να μπει το ανυψωτικό μηχάνημα.

Τι πρέπει να προσέξω όταν επιλέγω Μεταφορικές Εταιρείες στην Αθήνα

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της MyConstructor θα αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο των συνεργατών μας, το οποίο αποτελείται από έμπειρους και αξιόπιστους τεχνικούς, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και οι καλύτερες μεταφορικές εταιρείες  στην Αθήνα. 

Θα γλιτώσετε από τον περιττό κόπο και την άσκοπη αναζήτηση στο διαδίκτυο, έχοντας παράλληλα στη χρήση σας και το πολύτιμο εργαλείο της αξιολόγησης των τεχνικών συνεργείων και των εταιρειών από τους ίδιους τους πελάτες. 

Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία και τα σχόλια των χρηστών, όπως επίσης και την προηγούμενη εμπειρία και τον όγκο εργασίας του κάθε τεχνίτη και ειδικού. 

Τέλος, μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ τους τις τιμές και αξιολογώντας τις προσφορές να κάνετε την κατάλληλη για σας επιλογή.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Πριν κλείσετε το ραντεβού σας θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τα πράγματα που θα μεταφέρετε για να είστε σε θέση να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την τιμή, αλλά και για να γνωρίζουν οι μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα ποιο θα είναι το πιο κατάλληλο φορτηγό για τη μετακόμισή σας. 

Θα πρέπει επίσης να διευκρινίσετε στην εταιρεία τις διάφορες άλλες παραμέτρους της μεταφοράς, που θα καθορίσουν τα απαιτούμενα εργαλεία, τον αριθμό του προσωπικού, όπως και το κόστος. 

Το εμβαδόν του σπιτιού, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, την απόσταση από τον ένα χώρο στον άλλο, και αν θα χρειαστούν επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως το αμπαλάρισμα, τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, την αποθήκευση κ.ά.

Τέλος, μη διστάσετε να επιβεβαιώσετε ότι, ανάμεσα στις διάφορες μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα, η εταιρεία που θα διαλέξετε έχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την τεχνογνωσία, ώστε να ολοκληρώσει επιτυχώς τις εργασίες μεταφοράς που επιθυμείτε να εκτελέσετε. 

Συνεργαζόμενοι με τη MyConstructor, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, όποια εταιρεία κι αν επιλέξετε, θα έχετε εγγυημένο αποτέλεσμα, καθώς η διαδικασία επιλογής και ελέγχου των συνεργατών μας είναι ενδελεχής και ιδιαίτερα αυστηρή. 

Με αυτό τον τρόπο, είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι οι καλύτερες δυνατές.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ειδικού, ώστε να έχετε πιο ακριβή εικόνα για τις Μεταφορικές Εταιρείες στην Αθήνα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να κλείσετε ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας και να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind 19.04.2024
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style 19.04.2024
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια 19.04.2024
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Pets Χτες
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind Χτες
Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Ταξίδια Χτες
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style Χτες
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind Χτες
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα