CELEB STYLE

Αυτά είναι τα 14 πιο όμορφα Supermodels στον κόσμο

Tα supermodels με μεγάλη καριέρα σήμερα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά είναι τα 14 πιο όμορφα Supermodels στον κόσμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι τα supermodels που θεωρούνται τα top στον κόσμο τα τελευταία χρόνια;

Τα μοντέλα αποτελούν τα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας. Στις προηγούμενες δεκαετίες, η εικόνα ήταν κάπως διαφορετική απ’ότι είναι σήμερα. Οι προδιαγραφές που έπρεπε να έχουν ήταν μόνο να είναι σε συγκεριμένο ύψος και κιλά. Αυτό, όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει σιγά σιγά και βλέπουμε πρόσωπα διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν.

Πλέον, πολλά και διαφορετικά κορίτσια μπορούν να λάμψουν στον χώρο της μόδας και να γίνουν τα πρόσωπα των οίκων και των περιοδικών. Επιπλέον, έχουν εδραιωθεί και τα supermodels των προηγούμενων δεκαετίων και τις βλέπουμε ακόμη στις πασαρέλες.

Τι χρειάζεται για να θεωρηθεί ένα μοντέλο supermodel; Σύμφωνα με το modelmanagement.com, πρόκειται για «ένα καλοπληρωμένο μοντέλο high fashion, που έχει δουλέψει σε διεθνείς καμπάνιες και πασαρέλες και έχει ένα εντυπωσιακό portfolio, και συνεργάζεται με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο».

Αυτά είναι τα ωραιότερα supermodels σήμερα σύμφωνα με την fashion industry:

Gigi Hadid Naomi Campbell Kendall Jenner Kaia Gerber Adriana Lima Ashley Graham Bella Hadid Miranda Kerr Bhumika Arora Hailey Bieber Jill Kortleve Liu Wen Cara Delevingne Lara Stone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 107 εβδομάδες
Jada Pinkett Smith τότε και τώρα: Η beauty μεταμόρφωσή της
Τα μαλλιά και το μακγιάζ της ηθοποιού μέσα στις δεκαετίες
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 421 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb