ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτά τα apps θα σου χαρίσουν μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και οργάνωση

Εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν στην αυτοβελτίωση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα apps θα σου χαρίσουν μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και οργάνωση
Φωτογραφία από τον χρήστη Vlada Karpovich στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαι τύπος που χρειάζεται ένα μικρό push για να μπορέσει να οργανωθεί και συγκεντρωθεί καλύτερα στο πρόγραμμα του; Σου έχουμε 4+1 εφαρμογές που θα σου λύσουν αυτό το πρόβλημα και θα συμβάλλουν στην αυτοβελτίωση σου.

Coach.me habit tracker

Το εύχρηστο Coach.me habit tracker είναι μία εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για εσένα που θέλεις να αναβαθμίσεις την καριέρα, την ψυχική σου υγεία, τη φυσική σου κατάσταση και σταδιακά να κατακτήσεις κάθε μικρό ή μεγάλο προσωπικό σου στόχο. Το συγκεκριμένο app καταγράφει αναλυτικά τις καθημερινές σου συνήθειες, τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις κάποια task, την πρόοδο που παρουσιάζεις από μέρα σε μέρα και έτσι, σε βοηθά να θέσεις πραγματοποιήσιμους στόχους ανά εβδομάδα ή μήνα, για κάθε τομέα της ζωής σου. Μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν, είτε διαθέτεις μία συσκευή με λογισμικό iOS, είτε με λογισμικό Android.

Strides 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν «προπονητή», ο οποίος θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει; Διότι ακριβώς αυτό κάνει το Strides, μία εφαρμογή που μπορείς να ανακαλύψεις στο App Store και να τη συγχρονίσεις με το smartwatch σου. To Strides σου προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τύπους καταγραφής, το Habit, το Target, το Average και το Project, ώστε να επιλέξεις εκείνον που σε εξυπηρετεί περισσότερο και μέσα από αυτούς να κατακτήσεις βήμα-βήμα τους στόχους σου. Ουσιαστικά, σε βοηθά να διαμορφώσεις μία ωφέλιμη, παραγωγική και δημιουργική καθημερινότητα, σου παρουσιάζει reports που αναλύουν την πρόοδό σου, ενώ σε επιβραβεύει και σε εμπνέει να συνεχίσεις την προσπάθεια.

GoalsOnTrack

Θέλεις να ξεκινήσεις μία δική σου επιχείρηση ή μήπως θέλεις να αγοράσεις ένα δικό σου σπίτι; Όποιο και αν είναι το μεγάλο όνειρο της ζωής σου, το GoalsonTrack θα σε βοηθήσει να το εκπληρώσεις, κάνοντας ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα κάθε μέρα. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη εφαρμογή σε καθοδηγεί με τη βοήθεια ενός πλάνου που εσύ έχεις διαμορφώσει και σου δείχνει πώς μέσα από μικρότερους στόχους, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις μεγαλύτερους και μακροπρόθεσμους. Σε αντίθεση με τις παραπάνω εφαρμογές, το GoalsonTrack απαιτεί ένα μικρό ετήσιο ποσό για να το αποκτήσεις, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσω του smartphone ή του υπολογιστή σου.

Way Of Life

Η διαμόρφωση μίας καλύτερης ποιότητας ζωής σου φαίνεται μία μεγάλη ανηφόρα; Ζορίζεσαι και μόνο στη σκέψη πως «από Δευτέρα» χρειάζεται να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να παραμείνεις συνεπής στο ραντεβού σου με τη σωματική άσκηση και να καταναλώνεις περισσότερο νερό; Τότε, να ξέρεις πως το Way Of Life είναι φτιαγμένο για εσένα, αλλά και για όλες εμάς που δεν τηρούμε τις υποσχέσεις που δίνουμε στον εαυτό μας. Διότι η συγκεκριμένη εφαρμογή κάνει την επίτευξη των στόχων μας μία εύκολη και απλή υπόθεση, μέσα από ένα σύστημα που μας βοηθά να υιοθετήσουμε καλύτερες συνήθειες, ανατρέποντας τα... κακώς κείμενα της καθημερινότητάς μας. Το Way Of Life είναι δωρεάν και διαθέσιμο για κάθε λογισμικό.

Transno

Αν ένας από τους μεγαλύτερους στόχους σου είναι να καταφέρεις να βρεις χρόνο για να συμμαζέψεις το σπίτι σου, τότε το Transo είναι η high tech προσωπική γραμματέας που χρειάζεσαι, για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της καθημερινότητάς σου. H συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το «έξυπνο» σημειωματάριο στο οποίο μπορείς να καταγράφεις τις δεκάδες υποχρεώσεις, τα μικρά και τα μεγάλα task που υπάρχουν διάσπαρτα στη νοητή ατζέντα του μυαλού σου. Κι όμως, με μερικά άγγιγμα στην οθόνη του smartphone ή εναλλακτικά, με μερικά κλικ στην οθόνη του laptop σου, έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου, να δημιουργήσεις μία εύχρηστη «to do list» που θα βάλει σε τάξη τη ζωή σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 282 / position2: 966
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb