ΣΧΕΣΕΙΣ

Σημάδια στην αρχή μιας σχέσης που θα πρέπει να σε προβληματίσουν

Αν τα παρατηρήσεις, φύγε μακριά και γρήγορα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σημάδια στην αρχή μιας σχέσης που θα πρέπει να σε προβληματίσουν
Φωτογραφία από τον χρήστη Jonathan Borba στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι τέλειο να σε βρίσκει ένας αμοιβαίος έρωτας, όλο πάθος, χαρά και πολύ συναίσθημα, όμως η υπερβολική αγάπη στην αρχή μιας σχέσης, δεν είναι καλό σημάδι.

Γενικότερα, η υπερβολή είναι πάντα ένα τοξικό χαρακτηριστικό και ειδικά, αν το άτομο που γνώρισες πριν μια εβδομάδα έχει πέσει πάνω σου με τα μούτρα και σου τα δίνει όλα, να ξέρεις ότι δεν είναι φυσιολογικό.

Διάβασε παρακάτω για τα τέσσερα σημάδια που σου δείχνουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις είναι too much και αυτό, δεν είναι καλό.

Οι μεγάλες δηλώσις από την πρώτη κιόλας μέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένα από τα πιο έντονα red flags, το οποίο πιθανότατα έχει χειριστικούς σκοπούς. Δεν είναι νορμάλ το να σε αποκαλεί γυναίκα της ζωής του από τις πρώτες μέρες, ενώ δεν σε ξέρει καν. Τα λόγια του, μπορεί να είναι κολακευτικά, αλλά πρόσεχε, γιατί έχουν στόχο να σε παρασύρουν και να σε κάνουν πιόνι στα χέρια του. Γενικά, ο σύντροφος σου είναι λογικό να σε αγαπά και να σε έχει ψηλά, αλλά οι μεγάλες δηλώσεις από την αρχή, είναι θέμα.

Αντιγράφει τις απόψεις και τις συνήθειές σου

Είναι τέλειο το να βρίσκεις κάποιον με τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες απόψεις μαζί σου, αλλά αν το καινούργιο άτομο που βγαίνεις συμφωνεί μαζί σου σε όλα, τότε έχε το νου σου, γιατί είναι άλλο σε ένα ζευγάρι να προκύπτουν κοινές συνήθειες μέσα στον χρόνο και άλλο αυτό να συμβαίνει από τις πρώτες μέρες. Αν κάποιος σε αντιγράφει, να μην ξεχνάς ότι παίζει ρόλο και δεν είναι ο εαυτός του.

Κάνει υπερβολικά πράγματα για εσένα

Όταν από την αρχή της σχέσης ο άλλος στα δίνει όλα, είναι από πάνω σου συνέχεις για να σε προλάβει πριν καν ζητήσεις την βοήθεια του και σε πνίγει με την αγάπη του, τότε να ξέρεις ότι κάτι παίζει. Τα 20 μηνύματα την ημέρα και οι 10 κλήσεις, από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας, δεν είναι κάτι φυσιολογικό. Τα ακριβά δώρα και τα υποκορεστικά από τις πρώτες μέρες, δεν είναι καλό σημάδι. Πρόκειται για μια χειριστική συμπεριφορά, που μπορεί να γίνει πολύ τρομακτική στο πέρασμα του χρόνου.

Άκου τη διαίσθησή σου

Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με το άτομο που μόλις γνώρισες και βγαίνεις, μίλησε του. Ένας υγιής άνθρωπος θα σεβαστεί τα όρια σου και θα κινηθεί με τους ρυθμούς σου. Αν ο άλλος όμως επιμένει και πατάει τα όρια σου, τότε φύγε μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 376 / position2: 585
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb