ENTERTAINMENT

2+1 τρόποι για να πάρεις περισσότερα ρούχα μαζί σου σε αεροπορικά ταξίδια

Τα κορυφαία hacks των Tik Tokers που θα σου αλλάξουν την ζωή ως προς το traveling
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
2+1 τρόποι για να πάρεις περισσότερα ρούχα μαζί σου σε αεροπορικά ταξίδια
Φωτογραφία από τον χρήστη Timur Weber στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικότερα το Tik Tok, μας έχει δώσει πολλά hacks για την καθημερινότητα, άλλα πιο χρήσιμα και άλλα πιο άχρηστα ή ακόμα και επικίνδυνα, παρόλα αυτά, έρχεται για να σου δώσει λύσεις και για τα ταξίδια σου. 

Πιο συγεκριμένα, υπάρχει ένα hastag, το #travelhacks, το οποίο έχει περισσότερες από 818.000.000 προβολές στο Tik Tok, με τα πιο δημοφιλή του βίντεο, να είναι εκείνα που δείχνουν πως μπορείς να κρύψεις όλο και περισσότερα προσωπικά αντικείμενα στην αποσκευή σου, όταν πρόκειται να κάνεις κάποιο αεροπορικό ταξίδι.

Δες παρακάτω κάποια από τα πιο διάσημα κόλπα που δοκίμασαν Tik Tokers για να φουλάρουν τις αποσκευές τους και μάθε αν όντως λειτουργούν στην κανονική ζωή.

Βάλε τα ρούχα σου μέσα σε μια μαξιλαροθήκη

@nolimitua #travelhack #travelhacks #pillowtransformation #lifehack #travellight #noonesgonnaknow #traveltips #travellife #traveltip ♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

Το εν λόγω βίντεο, παρουσιάζει μια γυναίκα να γαμίζει με ρούχα μια άδεια μαξιλαροθήκη και να μπαίνει με αυτήν στο αεροπλάνο. Το βίντεο της δε, έχει 25.000.000 προβολές. Κάτι έκανε καλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τύλιξε τα ρούχα σου για να σχηματίσεις ένα DIY μαξιλάρι για τον λαιμό

@kristenashleyblack save space save money @ryanair #travelhacks ♬ versace mens spring summer 2020 - ⠀

Η κοπέλα σε αυτό το βίντεο, φαίνεται να κάνει layering με ρούχα, τα οποία τυλίγει και δένει γύρω από τον λαιμό της, με τη βοήθεια των μανικιών μιας από τις μπλούζες της, κάνοντας το αποτέλεσμα να μοιάζει με μαξιλαράκι λαιμού. Έξυπνο κόλπο, αλλά μπορεί να μην πιάσει σε όλες τις πτήσεις.

Κρύψε ρούχα μέσα στο παλτό σου (ίσως να μην είναι η πιο πρακτική επιλογή)

@imogenblow That girl was spooked #budgettravel #traveltiktok #travelhacks ♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Η δημιουργός αυτού του βίντεο δηλώνει ότι γλίτωσε την χρέωσω για έξτρα 5,5 κιλά, με το κόλπο που έκανε με το μαύρο παλτό και τα ρούχα που έκρυψε μέσα του. Απλά πριν το δοκιμάσεις, να έχεις στο νου σου ότι το παλτό σου θα χωρέσει κάτω από το κάθισμα του αεροπλάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 531 / position2: 2416
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb