E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είδους ρούχα πρέπει μια μοδάτη γυναίκα να φοράει;

Επιλέξτε σικάτα ρούχα που μπορείτε να προσαρμόσετε στην προσωπικότητά σας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο 100% και νιώθοντας την απόλυτη αίσθηση άνεσης!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/3/2022 | 11:07

Τι είδους ρούχα πρέπει μια μοδάτη γυναίκα να φοράει;

Ποια είναι τα τελευταία γυναικεία trends σε ενδύματα;
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα trends αλλάζουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει κάθε τόσο να αλλάζουμε ριζικά την γκαρνταρόμπα μας, αλλά μπορούμε να κάνουμε μερικές προσαρμογές για να είμαστε πάντα στην μόδα. Μία από τις πιο πρόσφατες καινούργιες τάσεις της μόδας είναι τα γυναικεία oversized φούτερ. Είναι ουσιαστικά τα κλασικά φούτερ γυναικεία που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, σε loose μορφή και οι γυναίκες συνηθίζουν να τα φορούν σαν καθημερινά φορέματα. Αυτό που ουσιαστικά κάνουν είναι να τα δοκιμάζουν, δένοντας σφιχτά μια ζώνη στην μέση τους για να δημιουργούν πτυχές και να δείχνουν τις καμπύλες του σώματός τους. αν κάτι τέτοιο δεν είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει σαν γυναίκα, δοκιμάστε τα chemisier. Τα chemisier είναι ουσιαστικά σαν μακριές πουκαμίσες που φοριούνται επίσης με ζώνη στη μέση. Είναι αρκετά αέρινα και οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν την τζιν μορφή του για πρωινές εμφανίσεις και με καμηλό αξεσουάρ που ταιριάζουν άψογα. Ρίξτε μια ματιά στο https://answear.gr και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.
Γιατί τα τζιν είναι πάντα στην μόδα;Από πολύ παλιά μέχρι και σήμερα τα τζιν υπάρχουν για να μας βγάζουν από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Υπάρχουν για να τα φοράμε στην δουλειά, αφού η ανθεκτικότητα του συγκεκριμένου υφάσματος είναι κάτι που μας εκπλήσσει κάθε φορά. Τέλος υπάρχουν για να μας εξυπηρετούν από το πρωί για τα καθημερινά ψώνια, μέχρι το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό με τους αγαπημένους μας φίλους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τα συνδυάζετε σωστά σε κάθε περίσταση και είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσετε σε κάθε σας εμφάνιση. Μπαίνοντας στο https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/top-kai-mplouzakia θα βρείτε ότι καταλληλότερο μπορείτε να φορέσετε με τζιν για να είστε και να φαίνεστε υπέροχη ακόμα και με ελάχιστα αξεσουάρ. Καλό είναι να έχετε υπόψη ότι τα γυναικεία τζιν εκτός από ότι βγαίνουν σε πολλά χρώματα, παράγονται και με διαφορετικά πατρόν έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις στυλιστικές ανάγκες όλων των τύπων γυναίκας. Επειδή τα 80s έχουν επανέλθει στην μόδα δριμύτερα, το total τζιν look έχει γίνει must εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ότι το τζιν παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με ένα τζιν πουκάμισο και ένα τζιν μπουφάν συνοδευόμενα από cowboy boots και αφήστε τη γοητεία σας να συναρπάζει. Για να πετύχετε το συγκεκριμένο look ρίξτε μια ματιά στο https://answear.gr/m/pinko για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σε απόλυτο βαθμό.



Ποια θεωρούνται τα πιο σύγχρονα και μοδάτα φορέματα για μια δραστήρια γυναίκα;Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλες μας αισθανόμαστε πολύ βολικά αλλά και άνετα, φορώντας παντελόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσουμε την θηλυκή μας πλευρά. Άλλωστε, οφείλουμε στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που μας αγαπούν να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να φοράμε φούστες και φορέματα που μας αναδεικνύουν. Αν δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι μέσα στην ντουλάπα σας βρίσκονται πάρα πολλά φορέματα που δεν έχετε φορέσει, παρά μόνο ελάχιστες φορές. Εξερευνώντας τα φορέματα στο answear.gr θα βρείτε κάποια από τα πιο σύγχρονα των ημερών μας, που θα καταφέρουν να κλέψουν την καρδιά σας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind 26.04.2024
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets 26.04.2024
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style 26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα 26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις