ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο τρόπος που σου δείχνει την αγάπη του ο καλός σου, αποκαλύπτει το πόσο ψηλά σε έχει

Τι δείχνει ο τρόπος που ο σύντροφος σου εκφράζει την στοργή του για εσένα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο τρόπος που σου δείχνει την αγάπη του ο καλός σου, αποκαλύπτει το πόσο ψηλά σε έχει
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να λες «Σ 'αγαπώ» είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να δείξες σε κάποιον ότι νοιάζεσαι για αυτόν, αλλά δεν είναι και ο μόνος. Όσον αφορά την έκφραση συναισθημάτων, το κάθε άτομο είναι διαφορετικό.

Ενώ κάποιοι χρησιμοποιούν λέξεις, άλλοι βασίζονται περισσότερο σε πράξεις και χειρονομίες. Ο τρόπος με τον οποίο οι άλλοι σας δείχνουν στοργή, μπορεί να μην είναι με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εσείς, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αγχώνεσαι για τη σχέση σου και να αισθάνεσαι λιγότερο επιθυμητή.

Εμείς έχουμε εντοπίσει 6 τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι εκδηλώνουν στοργή για τους συντρόφους τους χωρίς να χρησιμοποιούν λέξεις και έχουμε αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνουν.

Σε ακούει σαν να είναι το ημερολόγιο σου

Εάν ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε ακούσει και να σε παρηγορήσει, τόσο τις λυπημένες όσο και τις χαρούμενες μέρες σου, δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός ακροατής, αλλά αυτό υποδηλώνει επίσης ότι εκτιμά την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Επιτρέποντάς σε να εκτονώνεσαι, ο σύντροφός σου προσπαθεί να κάνει τη σύνδεση μεταξύ σας πιο δυνατή και πιο ειλικρινή.

Αγαπά την αγκαλιά όπως και εσύ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν είσαι ερωτευμένος, η αγκαλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές του να είσαι σε μια σχέση. Εάν ο σύντροφός σου τρελαίνεται να σε αγκαλιάζει όσο εσύ, σημαίνει ότι και εκείνος αγαπά να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί σου και επιπλέον, εκτιμά την οικειότητα στη σχέση σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα τυχαία φιλιά στο μέτωπο και οι αγκαλιές στην πλάτη είναι επίσης σημάδι ότι προσπαθεί να σου πει πόσο σημαντική είσαι για αυτόν, χωρίς να το λέει με λέξεις.

Σε ενθαρρύνει να πετύχεις τους στόχους σου

Το να είσαι σε μια σχέση, δεν σημαίνει με το να είσαι πάντα με τον σύντροφό σου ή να του στέλνεις μηνύματα 24/7. Στο τέλος της ημέρας, είστε 2 ξεχωριστά άτομα με διαφορετικούς στόχους και όνειρα. Εάν ο σύντροφός σου σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να πετύχεις τους στόχους σου, αντί να παραπονιέται για το ότι δεν είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου, σημαίνει ότι εκτιμά τον προσωπικό σου χώρο. Η κατανόηση ότι ο σύντροφός σου έχει επίσης μια ζωή και το δικαίωμα να κυνηγήσει τα δικά του όνειρα, είναι σημάδι ωριμότητας και αληθινής αγάπης.

Σε βοηθά με τις δουλειές στο σπίτι

Εάν ο σύντροφός σου δεν έχει θέμα να πλένει τα ρούχα κάθε δεύτερη μέρα ή να κάνει τακτικά δουλειές στο σπίτι, τότε είναι σημάδι ότι σε θεωρεί ισάξιο και ισοδύναμο μισό του. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις κάποιον που να εκτιμά την ισότητα σε μια σχέση, οπότε αν έχεις βρει κάποιον ξεχωριστό, μην τον αφήσεις να φύγει!

Δεν τον πειράζει να μιλήσει για εσένα στα αγαπημένα τους πρόσωπα

Το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι ο σύντροφός σου δεν σε δουλεύει, είναι το να τον βλέπεις να μιλάει στους φίλους και την οικογένειά του για εσένα. Εάν το ταίρι σου δεν έχει θέμα να πει στους άλλους για τη σχέση σας, σημαίνει ότι εκτιμά τη δέσμευση και ότι είναι μαζί σου για όλους τους σωστούς λόγους, αλλά και το ότι βλέπει ένα μέλλον μαζί σου.

Τρελαίνεται στις εκδηλώσεις αγάπης όποτε βγαίνετε έξω

Μια περιστασιακή δημόσια εκδήλωση στοργής είναι εντάξει, αλλά αν ο σύντροφός σου το κάνει συνέχεια, μπορεί να είναι ένα red flag. Το να θέλεις να δείξεις τη σχέση σου στους άλλους είναι σημάδι ανασφάλειας και αν ο σύντροφός σου απλά δεν ξέρει πώς να κρατήσει τα χέρια του μακριά σου, ακόμη και δημόσια, μπορεί να σημαίνει απαραίτητα ότι σε ποθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 524 / position2: 1188
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb