Το εκπληκτικό διαμέρισμα του Jon Bon Jovi
Ο ροκ σταρ πουλάει το διαμέρισμα του στο Γκρίνουιτς Βίλατζ για 22 εκατομμύρια δολάρια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 16/2/2022 | 00:35

Ο ρόκερ Jon Bon Jovi πουλάει το διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων του στο Γκρίνουιτς Βίλατζ για 22 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Bon Jovi έβαλε στην αγορά το πολυτελές σπίτι του στο Greenwich Lanes, West 11th St., όπως ανέφερε πρώτη η Wall Street Journal και εμείς ρίχνουμε μια ματιά μέσα!
Ο μουσικός - που αυτή τη στιγμή ειναι το πρωτοσέλιδο ως το «μυστικό όπλο του Super Bowl 2022» - αγόρασε το τεράστιο διαμέρισμα 4.000 τετραγωνικών ποδιών το 2017 για 18,94 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αρχεία ακινήτων.
Ένα πριβέ ασανσέρ ανοίγει σε έναν ιδιωτικό προθάλαμο που οδηγεί σε ένα σαλόνι παράδεισο, με ένα μπαλκόνι εκπληκτικό, με θέα σαν αυτές στις ταινίες, με μια μεγάλη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, σύμφωνα με την καταχώριση ακινήτων στο Compass. Υπάρχουν επίσης παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ιδιωτική βεράντα. Η κύρια σουίτα υπνοδωματίου του διαμερίσματος έχει θέα προς τα νότιοανατολικά, εξοπλισμένη με δωμάτιο - ντουλάπα και μαρμάρινο μπάνιο με παράθυρο. Κάθε ένα από τα δευτερεύοντα υπνοδωμάτια περιλαμβάνει το δικό του μπάνιο και το δικό του closet!