ΣΧΕΣΕΙΣ

«Το έκανα με τον κολλητό του πρώην μου και δεν το μετανιώνω»

Μια γυναίκα εξομολογείται την εμπειρία της, σχετικά με τις εpωτικές σχέσεις που ανέπτυξε με τον κολλητό του πρώην της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
«Το έκανα με τον κολλητό του πρώην μου και δεν το μετανιώνω»
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρω τι σκέφτεστε και ναι, το να κάνετε σeξ με τον καλύτερο φίλο ενός πρώην σας - πόσο μάλλον με τον συγκάτοικο του - είναι αρκετά κακό. Αλλά σας υπόσχομαι ότι αυτός ο πρώην το άξιζε.

Ο Αντρέας και εγώ βγαίναμε μόνο για λιγότερο από τρεις μήνες και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε με κάποιο τρόπο να με απατήσει, να με βγάλει τρελή γι' αυτό και να με πληγώσει πολλές, πολλές φορές. Ας πούμε απλώς ότι τα πράγματα δεν τελείωσαν καλά.

Αλλά ένα βράδυ, σχεδόν δύο μήνες αφότου χωρίσαμε, έκανα ένα πάρτι στο σπίτι μου φορώντας το πιο σeξι φόρεμά μου και μαντέψτε ποιοι ήταν εκεί; Οι πιο στενοί φίλοι του Αντρέα.

Ο ίδιος δεν παρευρέθηκε - προφανώς βρισκόταν στο σπίτι με τη γυναίκα με την οποία με απάτησε - αλλά οι φίλοι του με χαιρέτησαν θερμά και με ρώτησαν τι καινούργιο υπήρχε στη ζωή μου. Ήμασταν πάρα πολύ μεθυσμένοι για να νοιαζόμαστε για τα όρια πρώην φίλης/πρώην αγοριού-καλύτερων φίλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λεπτά μετά την κανονική κουβέντα, βρέθηκα να φασώνομαι με τον Γρηγόρη, έναν από τους συγκάτοικους και καλούς φίλους του πρώην μου. Τον είχα συναντήσει μόνο λίγες φορές στο παρελθόν μαζί με εκείνον, αλλά ήξερα ότι οι δυο τους ήταν πολύ κοντά.

«Φαίνεσαι υπέροχη με αυτό το φόρεμα», είπε ο Γρηγόρης καθώς έβαλε το χέρι του στη μέση μου.

Καθίσαμε δίπλα δίπλα και συζητούσαμε για κανονικά πράγματα, όπως τα μαθήματα μου και το ταξίδι του για σπουδές στο εξωτερικό. Μετά από κάποια ώρα φλερτ και το εκατομμυριοστό κομπλιμέντο του για το πώς φαινόταν το φόρεμά μου στο σώμα μου, τον ρώτησα αν ήθελε να αφήσομε το πάρτι. Έγνεψε καταφατικά, με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στην πόρτα. Οι κοινοί μας φίλοι με κοίταξαν με τα σαγόνια στο πάτωμα, καθώς κάναμε την έξοδό μας.

«Λοιπόν, πού μένεις;» Ρώτησα καθώς περπατούσαμε στην μπροστινή βεράντα του σπιτιού. «Είμαι σε σπίτι εκτός πανεπιστημιούπολης», είπε. Ένα πονηρό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό μου. «Εκεί… μένει ο Αντρέας, σωστά;» Ρώτησα, προσπαθώντας να το παίξω κουλ. Ο Γρηγόρης έγνεψε καταφατικά και σταματήσαμε και οι δύο για ένα δευτερόλεπτο και μετά ξεσπάσαμε στα γέλια.

«Τέλος πάντων…» είπε, αλλάζοντας το θέμα με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

Μόλις φτάσαμε στο σπίτι, ανεβήκαμε στις μύτες των ποδιών στη δωμάτιο του, που έτυχε να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δωμάτιο του πρώην μου. Τακτοποιηθήκαμε στον καναπέ και μετά από λίγα λεπτά δήθεν παρακολούθησης του "How I Met Your Mother", ήμουν έτοιμη να κάνω την κίνησή μου. Έβαλε τα χέρια του στα μαλλιά μου, τραβώντας με πιο κοντά και σηκώθηκα και άρχισα να τον οδηγώ στην κρεβατοκάμαρα. Η σκέψη να κάνω σeξ ακριβώς κάτω από το δωμάτιο του πρώην μου πραγματικά με ενόχλησε. Αλλά ακριβώς τότε, ο Γρηγόρης απομακρύνθηκε.

«Περίμενε», είπε, «νομίζω ότι πρέπει να ξέρεις ότι είμαι παρθένος». Ένιωσα ένα κύμα ενοχής να με πλημμυρίζει. Έτσι θα ήθελε να θυμάται την πρώτη του φορά; Γιατί προσωπικά, δεν θα ήθελα να χάσω την παρθενιά μου με μια από τις πρώην του καλύτερού μου φίλου - ειδικά όταν βρισκόμουν ακριβώς κάτω από το δωμάτιο του.

Αλλά με διαβεβαίωσε ότι έτσι ακριβώς ήθελε να γίνει και έτσι πήγαμε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε να ερωτροπούμε. Τελικά ο Γρηγόρης ανέβηκε από πάνω μου, φόρεσε ένα προφυλακτικό και αρχίσαμε να κάνουμε αργό σeξ.

Το ίδιο το σeξ δεν κράτησε πολύ (ήταν η πρώτη του φορά, τελικά), αλλά το να γνωρίζω ότι ο πρώην μου πιθανότατα άκουγε το κρεβάτι να χτυπάει στον τοίχο κάτω από αυτόν ήταν το πιο σeξι μέρος της βραδιάς. Με άναψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Το επόμενο πρωί, κάθισα ίσια στο κρεβάτι, χωρίς να πίστευα ακριβώς πού βρισκόμουν. Είπα στον Γρηγόρη ότι μάλλον θα έπρεπε να φύγω. Με φίλησε για αντίο στην μπροστινή αυλή και μου είπε ότι θα μου στείλει μήνυμα αργότερα. Καθώς έφευγα, έδειξα το δάχτυλο μου στο παράθυρο του πρώην μου και γέλασα, τραβώντας το τηλέφωνό μου για να στείλω ένα μήνυμα «δεν θα πιστέψετε με ποιον κοιμήθηκα» στην ομαδική συνομιλία των φίλων μου.

Αυτή ήταν η μία και μοναδική φορά που βρέθηκα με τον Γρηγόρη και μέχρι σήμερα, δεν έχω ιδέα αν ο Αντρέας το έμαθε ποτέ.

Αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει αν το ήξερε ή όχι. Η καλύτερη εκδίκηση είναι να ζεις τη ζωή στο έπακρο… και να κάνεις σeξ με τους καλύτερους φίλους του πρώην σου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
14 / position1: 456 / position2: 927
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb