ΜΟΔΑ

Σημάδια που δείχνουν ότι το προϊόν που παρήγγειλες δε θα σου κάνει

Αναγνώρισε τα πριν κάνεις την παραγγελία
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σημάδια που δείχνουν ότι το προϊόν που παρήγγειλες δε θα σου κάνει
Φωτογραφία από τον χρήστη PhotoMIX Company στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κίνδυνος να αγοράσετε κάτι που δεν σας ταιριάζει είναι ιδιαίτερα μεγάλος όταν κάνετε αγορές μέσω internet: οι αριστοτεχνικές δεξιότητες των πωλητών, των μοντέλων και των φωτογράφων κάνουν ακόμα και το πιο κακό ποιοτικά προϊόν να φαίνεται υψηλής ποιότητας.

Δεν καταλαβαίνουμε το λάθος μας μέχρι να δοκιμάσουμε το ρούχο και πολλές φορές αυτό συμβαίνει όταν αγοράζουμε πράγματα που δεν μπορούν να επιστραφούν.

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο, συγκεντρώσαμε μερικά από τα σημάδια που πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου. 

Το προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζεται χωρίς μοντέλο

Τα ρούχα που εμφανίζονται σε έναν site ή σε μια εφαρμογή ενός e-shop χωρίς μοντέλο, μπορεί να καταλήξουν να γίνουν μια πλήρης απογοήτευση όταν δοκιμάζονται στην πραγματική ζωή. Μη γνωρίζοντας πώς θα ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες δυσάρεστες εντυπώσεις όταν το φοράμε. Για παράδειγμα, μερικά διακοσμητικά στοιχεία σε μπλούζες που μας αρέσουν τόσο στις φωτογραφίες, μπορούν να δώσουν επιπλέον όγκο στην κοιλιά, ενώ τα υπέροχα βολάν, μερικές φορές μοιάζουν με ξεπερασμένη διακόσμηση και για κάποιο λόγο, τα μανίκια αποδεικνύονται ότι δεν είναι το μήκος που περιμέναμε.

Το μοντέλο ποζάρει σε μια αφύσικη στάση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μοντέλα που παρουσιάζουν ρούχα σε εκκεντρικές και ακατανόητες πόζες μας κρύβουν ξεκάθαρα ένα μυστικό. Και παρόλο που τα ρούχα που απεικονίζονται σε αυτές τις πόζες, πολλές φορές, μας κάνουν να έχουμε έντονη επιθυμία να τα αγοράσουμε αμέσως, στο τέλος, κινδυνεύουμε να πάρουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε.

Το μοντέλο έχει διαφορετικό σωματότυπο από εσάς

Είναι απίθανο ένα ρούχο που δημιουργήθηκε ειδικά για ψηλά κορίτσια να ταιριάζει σε κοντύτερα κορίτσια με καμπύλες. Για να αποφύγετε την απογοήτευση όταν δοκιμάζετε ένα προϊόν από ένα e-shop, προσέξτε όχι μόνο το ύψος, αλλά και τον τύπο του σώματος του μοντέλου, καθώς κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε ένα άτομο, μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε ένα άτομο με άλλο σωματότυπο .

Το μοντέλο καλύπτει με το χέρι της λεπτομέρειες του ντυσίματος

Οι σφιγμένες στάσεις ενός μοντέλου σε μια φωτογραφία μπορούν να πουν πολλά για την ποιότητα των ρούχων που παρουσιάζει. Τα χέρια που καλύπτουν το λαιμόκοψη ή τη μέση μπορεί να κρύβουν μια ανεπιτυχή λαιμόκοψη, ζάρες όταν το ύφασμα τεντώνεται και προβλήματα με το κόψιμο του ρούχου.

Το ρούχο εμφανίζεται με φόντο που είναι «πολύ όμορφο»

Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι και τα πολλά επίπεδα Photoshop χρησιμοποιούνται επίσης από τους πωλητές οικονομικών e-shop, αφού μπορούν να μετατρέψουν οπτικά ακόμη και τα πιο χαμηλής ποιότητας προϊόντα σε ωραία... Τουλάχιστον στη σελίδα τους.

Όταν αποσπούν τα μάτια μας με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες άλλου είδους, οι έμπειροι έμποροι λιανικής μας αυξάνουν το ενδιαφέρον για τη φωτογραφία όπου εμφανίζεται το ρούχο. Έτσι καταλήγει ένα αντικείμενο κακής ποιότητας στο σπίτι μας.

Η φωτογραφία του ρούχου είναι πολύ κομμένη

Οι κακώς κομμένες φωτογραφίες όχι μόνο προκαλούν σύγχυση, αλλά βοηθούν επίσης τον πωλητή να κρύψει το παλιομοδίτικο κόψιμο και το σχέδιο του ρούχου από εμάς. Ένα κοστούμι που απεικονίζεται πάνω από τη μέση ή τους γοφούς σε αυτές τις φωτογραφίες μπορεί απλώς να κρύβει ένα πολύ κοντό παντελόνι ή την παρουσία ενός παλιομοδίτικου style.

Το ρούχο που σας αρέσει εμφανίζεται μαζί με κάτι πολύ φωτεινό

Μερικές φορές οι αποφάσεις μόδας των στυλιστών από τα e-shop μπορεί να είναι πολύ συγκεκριμένες: επικαλύπτουν το βαρετό ή άσχετο σχέδιο ενός πράγματος με το έντονο χρώμα ή μια εξαιρετική γενική εικόνα. Σε αυτή την περίπτωση, αρχίζουμε να μας αρέσει όχι το ρούχο που σκοπεύουμε να αγοράσουμε, αλλά η εικόνα στο σύνολό της. Αυτή η εμφάνιση όμως, θα είναι δυνατή μόνο με την αγορά ολόκληρου του σετ ρούχων της φωτογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 420 / position2: 1358
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb