MAKEUP

Τα λάθη στο μακιγιάζ που μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη

Είναι πολύ πιο απλά απ'ότι νομίζεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα λάθη στο μακιγιάζ που μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη
Shiny Diamond /Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές από εμάς αγαπούν πολύ το μακιγιάζ. Άλλες το εφαρμόζουν καθημερινά, άλλες όποτε έχουν κέφια, κάποιες και σχεδόν ποτέ.

Αν είσαι από εκείνες που τους αρέσει το full makeup, ίσως έχεις παρατηρήσει ότι μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη χωρίς να το επιδιώκεις. Υπάρχουν μικρά λάθη που τυχόν κάνεις και δεν φαίνεται το δέρμα σου φρέσκο και λαμπερό.

Τα λαθη που μπορει να σε κανουν να δειχνεις μεγαλυτερη:

Το foundation

Ίσως έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι η κακή εφαρμογή του, τονίζει τις γραμμές και τις ρυτίδες. Πρέπει να προσέχεις την ποσότητα που βάζεις στο πρόσωπό σου, ώστε να μην “σπάει” το makeup. Άπλωσε ένα κρεμώδες foundation αφού έχεις βάλει το primer σου και μπλένταρέ το με ένα ειδικό σφουγγαράκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bourjois Hrvatska (@bourjoishrvatska)

Το υπερβολικό contouring

Το contouring είναι μια τεχνική που λατρεύουν πολλές γυναίκες (αγαπημένη των αδερφών Kardashian). Σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις σκιάσεις και γωνίες στο πρόσωπο. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνεις, καθώς θα “σκληρύνει” το πρόσωπό σου.

Το ρουζ

Το ρούζ είναι από τα πιο αγαπημένα καλλυντικά, καθώς μας κάνει να έχουμε αυτό το χρώμα της υγείας και της φρεσκάδας. Ωστόσο, η κακή εφαρμογή του φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Προσπάθησε να το απλώνεις καλά με πινέλο στα μήλα και όχι σε όλα τα σημεία του προσώπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #آرایشی 🇮🇷عطر و لنز (@azi_beauty_blogger)

Η μάσκαρα

Η μάσκαρα τονίζει το βλέμμα και δένει ωραία με τις σκιές. Αν όμως, χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα στις κάτω βλεφαρίδες, δημιουργούνται κόμποι πολλές φορές και τα μάτια δείχνουν πιο κουρασμένα.

Τo skincare

Πρώτα απ’όλα, για να δείχνει το δέρμα μας ενυδατωμένο και λαμπερό, θα πρέπει να ξεκινάμε από το skincare. H συχνή ενυδάτωση, οι μάσκες προσώπου και ο καθαρισμός, δημιουργούν μια πολύ ωραία βάση για το μακιγιάζ μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb