THINK

Την ακολουθούσε, είχε γίνει εμμονικός και δεν σταματούσε με τίποτα

Όλα όσα εξομολογείται η Abby στο ντοκιμαντέρ «Stacey Dooley: Stalkers»
Από το NEWSROOM
Την ακολουθούσε, είχε γίνει εμμονικός και δεν σταματούσε με τίποτα
@Stoyanovska / Twenty20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εμμονικοί και παραβατικοί άντρες δυστυχώς παραμένουν ακόμα ένα πολύ συχνό φαινόμενο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε. Για αυτόυς τους άντρες μίλησε και η 22χρονη χορεύτρια στο ντοκιμαντέρ «Stacey Dooley: Stalkers».

Την 22χρονη Abby καταδίωκε ένας εμμονικός «θαυμαστής» της, ο Jamie, που παρόλο που συνελήφθη 3 φορές και καταδικάστηκε, δεν σταμάτησε να της κάνει την ζωή κόλαση. Ο Jamie έψαξε και βρήκε τη διεύθυνσή της, καθώς και των γονιών της και της εργασίας της, και μάλιστα την ακολούθησε και σε ένα ταξίδι της στην Ίμπιζα.

Η Abby αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν στα γενέθλιά της το 2020, όταν ο Jamie βρέθηκε στο σπίτι των γονιών της με ένα δώρο, ζητώντας της μια selfie και μια αγκαλιά. Εξήγησε πως ο Jamie φαινόταν να τη γνώριζε πολύ καλά και σκέφτηκε ότι πρέπει να τον γνωρίζει από το σχολείο αλλά πως πιθανότητα τον είχε ξεχάσει. Για να επιβεβαιώσει αυτή την θεωρία η Abby κάλεσε την μητέρα της.

«Φώναξα τη μαμά μου και κατέβηκε κάτω να τον χαιρετήσει και εκείνος είπε: «Γεια, είμαι ο Jamie». «Μπορούσα να καταλάβω ότι ούτε εκείνη τον αναγνώριζε και μου είπε να μιλήσω λίγο μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον ρώτησα την ηλικία του, από πού καταγόταν και ποια ήταν η δουλειά του και αυτό δυνάμωσε τη φωνή στο κεφάλι μου που φώναζε ότι ο άντρας μπροστά μου είναι ένας ξένος». Τρομοκρατημένη, η Abby έστειλε αργότερα ένα μήνυμα στον Jamie ότι δεν θα μπορούσε να τη δει ποτέ ξανά. Ωστόσο για εκείνον ήταν σαν μην το έλαβε ποτέ. Συνέχισε να εμφανίζεται μπροστά της καθώς εκείνη προσπαθούσε να συνεχίσει τη ζωή της.

Μετά από μία παράστασή της στο Μπράιτον, η Abby εντόπισε τον Jamie να κρύβεται πίσω από μια καλύβα στην παραλία με ένα μαύρο φούτερ και είπε: «Τότε σκέφτηκα ότι βρίσκομαι πολύ κοντά σε έναν πραγματικό κίνδυνο. Φοβήθηκα στα αλήθεια».

Η Abby είχε τρομοκρατηθεί και ζήτησε την βοήθεια των γονιών της. Εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία, όταν ήταν ήδη αργά. Ο Jamie είχε εντοπίσει ήδη την Abby στις διακοπές της στην Ίμπιζα. Όμως η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει.

Συζητώντας τα περιστατικά η Abby δήλωσε: «Είπα στον εαυτό μου ότι ήρθε η ώρα μου να πεθάνω. Ξέρω ότι ακούγεται εντελώς τρελό, αλλά όταν έχεις έναν άγνωστο να σε ακολουθεί και να έρχεται στο σπίτι σου το βράδυ και να σε ακολουθεί μετά τη δουλειά, να μένει στο υπόστεγο μου, να παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, να μαθαίνει τη διαδρομή τρεξίματός μου, πραγματικά πίστευα ότι η ζωή μου ήταν σε κίνδυνο».

Μετά τη σύλληψή του, αποκαλύφθηκε ότι ο Jamie είναι αυτιστικός, ενώ το μίσος της Abby περιορίστηκε και πλέον η 22χρονη ελπίζει να λάβει την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη, ώστε να γίνει η κοπέλα που ήταν πριν. «Ακόμα και οι εφιάλτες μου είναι τρομακτικοί. Τον ονειρεύομαι συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 540 / position2: 1210
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb