ENTERTAINMENT

Το υπέροχο συγκρότημα κατοικιών της Τina Turner στη Ζυρίχη

Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο 10 κτιρίων με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το υπέροχο συγκρότημα κατοικιών της Τina Turner στη Ζυρίχη
Nextweb Lab

Το σπίτι της στην Ζυρίχη είναι υπέροχο - Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο 10 κτιρίων με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης - Η σταρ άφησε την τελευταία της πνοή στις 24 Μαΐου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Tina Turner αποχαιρέτησε την Αμερική πριν από δεκαετίες, όταν άρχισε να βγαίνει με τον επί χρόνια σύντροφό της και πλέον σύζυγο, Erwin Bach.

Τελικά τον παντρεύτηκε το 2013 και μάλιστα απαρνήθηκε την αμερικανική υπηκοότητα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην τελευταία τους κίνηση να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Ελβετία όπου ζούσαν εως τώρα, το ζευγάρι ξόδεψε 76 εκατομμύρια δολάρια για ένα παραθαλάσσιο κτήμα 10 κτιρίων με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης.

Οι ελβετικές ειδήσεις αποκάλυψαν ότι ο αστέρας του τένις Roger Federer σκέφτηκε να αγοράσει το ακίνητο κάποια στιγμή πριν εγκατασταθεί σε ένα διαφορετικό σπίτι στην ίδια κοινότητα του χωριού Staefa - έξω από τη Ζυρίχη.

Σε μια συνέντευξη στο τοπικό έντυπο Daily Handelszeitung το 2021, ο σύζυγος της 82χρονης τραγουδίστριας, με καταγωγή από τη Γερμανία, είπε ότι η κίνηση έγινε αφού και οι δύο απέκτησαν ελβετική υπηκοότητα.

«Αισθανόμαστε πολύ άνετα στην Ελβετία», είχε πει ο Bach. «Λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της, απέχουμε από τα ταξίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 469 / position2: 905
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb