CELEBS

Μέσα στο συγκλονιστικό σπίτι του The Weeknd, αξίας 22 εκατ. δολαρίων

Έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια από τότε που ο Weeknd αγόρασε αυτό το σπίτι κι όμως το πουλάει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μέσα στο συγκλονιστικό σπίτι του The Weeknd, αξίας 22 εκατ. δολαρίων
Realtor.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο The Weeknd, πουλά το ρετιρέ του στο Λος Άντζελες για 22,5 εκατομμύρια δολάρια, αφού ξόδεψε 70 εκατομμύρια δολάρια αγοράζοντας μια τεράστια έπαυλη στο Bel-Air!

Έχουν περάσει μόνο δύο χρόνια από τότε που ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός αγόρασε το σπίτι αυτό για 21 εκατομμύρια δολάρια.

Η πώληση του καλλιτέχνη θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Matthew Perry για τα ακριβά ακίνητα. Ο ηθοποιός των «Friends» πρόσφατα πούλησε επιτέλους μετά από κόπους και βάσανα, το ρετιρέ του στην Century City για 21,6 εκατομμύρια δολάρια.

Αποτελούμενο από τέσσερα υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, το σπίτι του Weeknd, που καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο του κτιρίου, εκτείνεται σε 700 τ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα καλά του χαρτιά είναι η θέα 360 μοιρών στους λόφους του Χόλιγουντ, το Bel-Air και το Los Angeles Country Club - αποκαλύπτοντας μια συνολική έκταση που εκτείνεται από το κέντρο του Λος Άντζελες έως τον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με την αγγελία!

Υπάρχει μια ιδιωτική υπερσύγχρονη κουζίνα του σεφ και ένα μπαρ ψυχαγωγίας με τοίχο τηλεόρασης. Η κύρια σουίτα διαθέτει ιδιωτικό γυμναστήριο και πολυτελές μπάνιο με ντους με ατμόλουτρο.

Φωτός: Realtor.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 298 / position2: 686
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb