ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ

«Πώς θα την παλέψω με τους ενοχλητικούς συγγενείς στο γιορτινό τραπέζι;»

Έχεις κάτι που σε προβληματίζει; Στείλε τώρα στο [email protected]
Γράφει η Βικτώρια
«Πώς θα την παλέψω με τους ενοχλητικούς συγγενείς στο γιορτινό τραπέζι;»
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητή Βίκυ

Οι γιορτές μου φέρουν μια καταπίεση! Όλα αυτά τα οικογενειακά τραπέζια που με κάνουν να έρχομαι σε δύσκολη θέση και να υποκρίνομαι πως συμπαθώ τους συγγενείς μου ενώ στην πραγματικότητα δεν τους πολυχωνεύω μου φέρνουν απελπισία! Οι θείοι μου είναι αντιπαθητικοί, οι θείες μου με ρωτούν συνέχεια πότε θα παντρευτώ.... Από την άλλη αν δεν εμφανιστώ την Πρωτοχρονιά, θα στεναχωρήσω τους γονείς μου. Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη, δεν είσαι μόνη σου σε αυτή την κατάσταση. Χιλιάδες νοικοκυριά αυτές τις μέρες αντιμετωπίζουν αυτές τις μικρές οικογενειακές ιστορίες, από σόγια που βρίσκονται και τα λένε, ενώ θα προτιμούσαν να βλέπουν Νetflix. Πόσο θα σου κοστίσει να πας να φας με τους συγγενείς για 2-3 ώρες; Και αυτοί μεγάλης ηλικία άνθρωποι είναι - η και όχι- αν σε ρωτήσουν για γάμους και προξενεία αυτό ξέρουν σαν καλύτερο, μπορεί να ρωτάνε επειδή μέχρι εκεί τους πάει. Ύψωσε ένα νοητό τοίχος και δάγκωσε συγκαταβατικά τον κουραμπιέ όταν σε ρωτήσουν ποτέ παντρεύεσαι.

Πες πως το προγραμματίζεις και θα τους ενημερώσεις. Μην λες τίποτα. Δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου. Όπως αλλωστε είπε και η lady Edith στην κακισμένη αδερφή της lady Mary (που της χάλασε ολόκληρο γάμο έτσι όχι τίποτα άνευ σημασίας όπως 2 ώρες στο τραπεζι ) «Because In The End, You’re My Sister. And One Day Only We Will Remember family...Until At Last Our Shared Memories Will Mean More Than Our Mutual Dislike”. (Εν ολίγοις και αυτά αναμνήσεις είναι μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν τόσο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 40 / position2: 1024
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb