ΣΧΕΣΕΙΣ

Τέλεια tips για να κάνετε το κόλλημα σας να σας ερωτευτεί

Όλες οι όμορφες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να του δείξετε τον εαυτό σας και να τον πλησιάσετε
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τέλεια tips για να κάνετε το κόλλημα σας να σας ερωτευτεί
Φωτογραφία από τον χρήστη Karolina Grabowska στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς μπορείτε να οδηγηθείτε σε μια κατάσταση με κάποιον που σας αρέσει και ο ίδιος δεν έχει ιδέα;

Σίγουρα, θέλετε να έχετε μια εντελώς χαλαρή ενέργεια του τύπου, "Ω, όχι, δεν με νοιάζει που με άφησες στο διαβάστηκε για δύο ώρες", αλλά ταυτόχρονα, θέλετε επίσης να κάνετε γνωστό ότι "Θα ήθελα να φάω πίτσα μαζί σου". Στο κρεβάτι σου. Γuμνοί.

Για να σας βοηθήσουμε, μιλήσαμε με επτά ειδικούς που παρείχαν μερικούς εξαιρετικά κομψούς τρόπους για να κάνετε το κόλλημα σας να σας ερωτευτεί.

Ζητήστε τους να σας κάνουν μια μικρή χάρη

Εάν σας προσφέρουν μια μικρή πράξη βοήθειας, θα συνδέσουν ασυνείδητα συναισθήματα έγκρισης και θετικότητας μαζί σας, λέει ο Mario Sinelmann, dating coach στο Up Your Dating Game. «Είναι ύπουλο αλλά ακίνδυνο». Μην τους αναγκάζετε να στέκονται στην ουρά και να παλεύουν για το τελευταίο κουλούρι, αλλά θα ήταν οκ να τους ζητήσετε να διαβάσουν ένα σημαντικό email που πρέπει να στείλετε στο αφεντικό σας και να σας πουν την γνώμη τους.

Γελάστε με τα αστεία τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όσο περισσότερο γελάμε με κάποιον, τόσο περισσότερο μας ελκύει», λέει ο Wyatt Fisher, ψυχολόγος και παρουσιαστής του podcast γάμου, Marriage Steps.

Μοιραστείτε τα ελαττώματα και τις ατέλειές σας

Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναφέρετε τα ακραία ντροπιαστικά περιστατικά της ζωής σας, αλλά μπορείτε να μιλήσετε άνετα για αυτό το περίεργο λακκάκι που εμφανίζεται όταν χαμογελάτε. Το να μοιράζεστε τα ελαττώματα και τις ατέλειές σας κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ταπεινοί και ασφαλείς, λέει ο Fisher, «κάτι που θα τους ενθαρρύνει να ανοιχτούν περισσότερο για τις ελλείψεις τους, πράξη που δημιουργεί συναισθηματική οικειότητα».

Να είστε παρούσε στο Instagram

«Δημοσιεύστε φωτογραφίες από τις εξόδους ή τα χόμπι σας. Για να τραβήξετε την προσοχή του αγαπημένου σας, αφιερώστε μερικές από τις Ιστορίες σας στα πράγματα - δραστηριότητες, μουσική ή memes - που και εκείνος αγαπά», λέει η Celia Schweyer, dating expert στο Dating Relationships Advice. «Ζήστε και παρουσιάστε τον αυθεντικό σας εαυτό, προσθέτοντας παράλληλα μερικές αναρτήσεις που λένε στον άλλον ότι ταυτίζεσυε και εσείς με το πάθος του.»

Δείτε ένα θρίλερ μαζί

Αδρεναλίνη μερικές φορές = έλξη. «Το να βάλεις τον ενθουσιασμό σου σε καταστάσεις που ενισχύουν τον φόβο έχει τη δυνατότητα να τους κάνει να σε συμπαθήσουν επειδή αποδίδουν την έκρηξη αδρεναλίνης και τον αυξημένο καρδιακό ρυθμό σε εσένα και όχι στην κατάσταση», λέει η Adina Mahalli, ειδικός σχέσεων στη Maple Holistics.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 351 / position2: 1057
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb