ΣΧΕΣΕΙΣ

Αστείες ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού και να μην είστε cringe

Σπάστε τον πάγο, δείξτε τον εαυτό σας και κάντε τον άλλον να τρελαθεί μαζί σας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αστείες ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού και να μην είστε cringe
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε 40 λεπτά σε ένα σχετικά ήρεμο ραντεβού, και κάπου εκεί η συζήτηση τελειώνει. Ενάμιση ποτό πιο πριν, έχετε καλύψει τις πόλεις που έχετε ζήσει και το πόσα αδέρφια έχετε, τα κακά αφεντικά που σας τρελαίνουν και τους παρίεργους συγκάτοικους σας.

Ξέρεις ότι είστε αστείοι. Οι φίλοι σας, πάντα γελάνε μαζί σας σαν τρελοί. Στέλνετε τα καλύτερα GIF στο chat, όμως ίσως, δεν μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε καλό χιούμορ στα ραντεβού σας.

Ο dating coach Alexis Germany, λέει ότι το να είσαι αστείος σε ένα ραντεβού σημαίνει ότι πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είτε σας αρέσουν τα λογοπαίγνια, τα κρύα αστεία του πατέρα σας ή τα αστεία από τις σειρές που βλέπετε, ο ίδιος σας προτρέπει να δείξετε την δική σας αίσθηση του χιούμορ – χωρίς να προσπαθήσετε πολύ.

Η Damona Hoffman, ειδικός σε ραντεβού στο OkCupid και παρουσιάστρια του Dates & Mates Podcast, συμφωνεί ότι κάποιο μη επιτηδευμένο χιούμορ, είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε καλύτερα με το άλλο άτομο. «Το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε την ένταση της αμηχανίας σε ένα ραντεβού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, αν προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο ή απλά θέλετε να ξεκινήσετε την κουβέντα σε ένα ραντεβού, εδώ είναι οι κορυφαίες αστείες ερωτήσεις που εγγυημένα θα κάνουν τους άλλους να γελάσουν — ή τουλάχιστον, να προσποιηθούν ότι γελούν και μετά να σας κεράσουν ένα ποτό, για την προσπάθεια σας.

Θέλεις να μαντέψεις τι email μου έστειλε σήμερα ο πιο εκνευριστικός συνάδελφός μου;

Το να βάζετε τον σύντροφό σας να μαντέψει τι σας είπε κάποιος, τον κάνετε να μπει στη διαδικασία να αναρωτηθεί και αυτό θα του τραβήξει την προσοχή. 

Αν κάποιος έβλεπε μόνο τους λογαριασμούς σου στο Spotify ή στο Netflix, ποιος θα πίστευε ότι είσαι;

Το να ζητάτε από κάποιον να αναφέρει τα αγαπημένα του συγκροτήματα ή τις αγαπημένες του ταινίες είναι βαρετό. Αντί να πιέζετε κάποιον να μονολογήσει για τα αγαπημένα του τραγούδια, ρωτήστε τον πώς μοιάζουν οι λίστες του στο Spotify και το Netflix. 

Ποιο είναι το χειρότερο αστείο του πατέρα σου;

«Τα κρύα αστεία του μπαμπά είναι ούτως ή άλλως αμήχανα, οπότε μπορείτε και οι δύο να γελάσετε με τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε με αυτά», λέει ο Germany. «Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε το αστείο σας εκ των προτέρων, για να μην παγώσετε επί τόπου».

Ποια είναι μια λέξη που προφέρεις λάθος όλη σου τη ζωή;

H Hoffman, σημειώνει ότι το να ρωτάτε για κάτι λίγο ενοχλητικό, αλλά όχι εξαιρετικά κακό, κρατά τα πράγματα ελαφριά και είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να συνδεθείτε με τον άλλον.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις για την χειρότερη σχολική φωτογραφία σου;

«Το να ζητάς από κάποιον να μοιραστεί μια αστεία ή ντροπιαστική στιγμή από την παιδική του ηλικία, μπορεί να είναι επίσης καλό», λέει ο Germany. «Το θέμα δεν είναι να είσαι κωμικός, αλλά να συνεχίσεις τις κουβέντες».

Ποια ήταν η χειρότερη τάση της μόδας που ακολούθησες όταν ήσουν στο γυμνάσιο;

Γκοθ παντελόνι με τις αλυσίδες; Λεπτά φρύδια; Emo μαλλιά; Δώστε μπόνους για κοινή χρήση φωτογραφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
15 / position1: 468 / position2: 1118
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb