ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Στόλισε το σπίτι σου με τις πιο hot deco τάσεις για φέτος

Οι πιο hot τάσεις στον στολισμό σήμερα
Από το NEWSROOM
Στόλισε το σπίτι σου με τις πιο hot deco τάσεις για φέτος
Photo by Julia Volk from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπήκε ο Δεκέμβρης και βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Παρακάτω θα δεις όλες τις τάσεις που επικρατούν στο στυλ στολίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου φέτος έτσι ώστε να αντλήσεις έμπνευση, από την deco editor, Μαρία Παυλίδου. 

Traditional

Μεγαλη τάση φέτος είναι ο στολισμός ενός παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου, με στολίδια εμπνευσμένα από τις διάφορες ευρωπαϊκές χριστουγεννιάτικες αγορές, με κόκκινες, πρασινες και καρό λεπτομέρειες , με γιρλάντες και με φώτα , στο επικεντρο του σαλονιού!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟ ξεχωριστός τρόπος που στολίζουν οι Σκανδιναβοί τα σπίτια τους, είναι σίγουρο πως θα σου αρέσει ΔΕΚ 03, 2021

Μινιμαλισμός

Πολύ ωραία ιδέα για σπίτια που κυριαρχεί το σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης! Ένα έλατο και τα απολύτως απαραίτητα. Είτε μπάλες ενός χρώματος σε διάφορα μεγέθη ή ακόμα και μόνο τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Δείχνει πρωτότυπο και εντυπωσιακό!

Eco-xmas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος μπορείτε να πάρετε ένα έλατο φυτεμένο σε γλάστρα που θα το κρατήσετε όλη τη χρονιά για να το αξιοποιήσετε και στα επόμενα Χριστούγεννα! Αντίστοιχα μπορείτε να επιλέξετε στολίδια με βάση το ξύλο, κεραμικά ή και δικές σας χειροποίητες δημιουργίες! Πέρα από τα φωτάκια του δέντρου , μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε και κεριά για να “ζεστάνετε” την ατμόσφαιρα!

Blue dream

Το χρώμα των φετινών χριστουγέννων είναι το μπλε (και φαίνεται να κυριαρχεί στη χρωματική παλέτα και της επόμενης χρονιάς!). Συνδυάζεται άψογα με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες και δίνει μια ξεχωριστή νότα στα σαλόνια που θα τολμήσουν να βασίσουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους χρωματικά!

Μαξιμαλισμός

Κρύσταλλοι, glitter, χρυσό και ασημένιο, strass, πολλά στολίδια, πολλά φωτάκια! Αυτή η τάση βάζει το glamour των γιορτών στο επίκεντρο! Μπορεί να σταθεί τόσο σε κλασσικά όσο και σε μοντέρνα σπίτια και χαρίζει μια έντονη λάμψη και υπερ-γιορτινή ατμόσφαιρα!

Pastel obsession

Αγαπημένη χρωματική παλέτα τα τελευταία χρόνια, τα παστέλ με κυρίαρχο το ροζ εμφανίζονται και τα φετινά χριστούγεννα! Η ιδέα είναι να κρατήσουμε τις βασικές χριστουγεννιάτικες φόρμες και τα κλασικά στολίδια και να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά τα χρώματα! Το έλατο μπορεί να είναι ολόλευκο , οι μπάλες σε απαλό ροζ, γαλάζιο , μέντα, λιλά ή και ασημί, τα φωτακια να έχουν κάποια αποχρωση και το αποτέλεσμα να είναι εξτρα δημιουργικό και διαφορετικό!

Περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Άλλη μια τάση που έρχεται να κάνει τη διαφορά φέτος είναι η διακόσμηση με πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα! Δεν αρκεί ένα κεντρικά στολισμένο δέντρο, μπορούμε να έχουμε πολλά μικρά δεντράκια και να καλύψουμε τον υπόλοιπο χώρο! Αυτή η τάση είναι η κατάλληλη για μικρότερα σπίτια ή και επαγγελματικούς χώρους που ενώ θέλουμε να δώσουμε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δε θέλουμε ή δεν έχουμε χώρο να στολίσουμε ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Διακόσμηση Πριν 68 εβδομάδες
Ο ξεχωριστός τρόπος που στολίζουν οι Σκανδιναβοί τα σπίτια τους, είναι σίγουρο πως θα σου αρέσει
Plus το hygge, η ωραία φιλοσοφία από τη Δανία που θα σου αρέσει πολύ
Newsroom
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 366 / position2: 1698
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb