FITNESS

Ένα πεντάλεπτο πρόγραμμα γιόγκα για να νιώσεις την απόλυτη χαλάρωση

Χαλάρωσε άμεσα και αποτελεσματικά και δώσε στις ημέρες σου, μια άλλη αύρα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ένα πεντάλεπτο πρόγραμμα γιόγκα για να νιώσεις την απόλυτη χαλάρωση
Photo via SWEAT app

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχεις πέντε λεπτά, περίεργη συναισθηματική κατάσταση και πολύ σφιχτούς μυς, σου έχουμε μια εκπληξη, που θα σου φτιάξει τις μέρες! Πρόκειται για ένα βίντεο με θαυματουργές ασκήσεις γιόγκα, της Phyllicia Bonanno, μιας πολύ ταλαντούχας δασκάλας γιόγκα (ή γιόγκι, αν θέλεις να φανείς πιο φανταχτερή) και του νεότερου μέλους της ομάδας SWEAT.

To SWEAT app, είναι μια εφαρμογή γυμναστικής που συνίδρυσε η Kayla Itsines μαζί με την Kelsey Well και περιέχει μαθήματα yoga, τα οποία θα σε αφήσουν πολύ ικανοποιημένη δοκιμάζοντας τα.

Φυσικά και το χτίσιμο μυών και η προπόνηση ενδυνάμωσης είναι πολύ σημαντικά για ένα σώμα, αλλά ποιος λέει ότι πρέπει να το κάνεις με αλτήρες, σετ και επαναλήψεις; Μπα, δεν τα χρειάζεσαι όλα αυτά (εκτός αν σου αρέσει!).

Στο παραπάνω βίντεο, θα δεις ένα δείγμα του προγράμματος έξι εβδομάδων της Bonanno, χωρίς εξοπλισμό, το οποίο περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις vinyasa γιόγκα την εβδομάδα (που κυμαίνονται από 15 έως 45 λεπτά), καθώς και δύο συνεδρίες cardio σε σταθερή κατάσταση (όπως περπάτημα ή τρέξιμο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο ζεν (και τη φωνή της Bonanno που άξιζε ASMR) στη ζωή μας, δες το εν λόγω βίντεο και μετά ψάξε για την εφαρμογή SWEAT. Καλή αρχή, στη νέα ρουτίνα σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 538 / position2: 1057
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb