ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι λέει για εσάς ο αστερισμός που έχετε στον Ποσειδώνα

Η βαθιά επιρροφή του στην ζωή σας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Πρέπει να έχεις πίστη στον Ποσειδώνα! Στην αστρολογία, ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης της διαίσθησης, της γοητείας, της τέχνης και της βαθιάς θεραπείας της ψυχής, που ξεκινά όταν αναρωτιόμαστε: «Υπάρχει άλλος τρόπος;»

Όπως ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους εξωτερικούς πλανήτες, που σημαίνει ότι κινείται πιο αργά και επηρεάζει τα μεγαλύτερα θέματα της ζωής μας, σε σχέση με τους εσωτερικούς πλανήτες, όπως ο Ερμής και η Αφροδίτη, που αλλάζουν ζώδια πιο συχνά και έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην καθημερινή μας ζωή. Ο Ποσειδώνας περνά περίπου 14 χρόνια σε κάθε ζώδιο (με περιστασιακές μικρότερες μετακινήσεις στα γειτονικά ζώδια, όταν είναι ανάδρομος) και χρειάζεται 160 χρόνια για να κινηθεί σε ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο. Το 2012, ο Ποσειδώνας μετακόμισε στους Ιχθείς, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το 2026. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στους Ιχθείς από το 1862!

Το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν ο Ποσειδώνας όταν γεννηθήκατε βγαίνει στην επιφάνεια, όταν συνδέεστε με το υψηλότερο επίπεδο δημιουργικότητας και θεϊκότητας, καθώς και με τις πνευματικές σας αναζητήσεις και πρακτικές. Και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ποσειδώνας αυτή τη στιγμή επηρεάζει τη δημιουργικότητα και την πνευματικότητά σας στο παρόν. Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν μια λάμπα, ενώ ο Ποσειδώνας είναι το φως. Το ζώδιο του Ποσειδώνα σας βοηθά να καταλάβετε πώς το φως θεραπεύει, τόσο με συμπόνια τον εαυτό σας, όσο και με συγχώρεση προς τους άλλους.

Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το ζώδιο του Ποσειδώνα σας; Ελέγξτε παρακάτω τις χρονιές που παρουσιάζουμε παρακάτω και δείτε σε ποιο ζώδιο ανήκει ο πλανήτης σας.

Ποσειδώνας στον Κριό
1862-1875, 2025-2039

Το πνεύμα και η φαντασία σας είναι ενεργή και εστιασμένη στο πώς καταλαβαίνετε τον εαυτό σας. Εμείς οι άνθρωποι, έχουμε μια πνευματική εμπειρία ή είμαστε πνευματικά όντα που έχουμε μια ανθρώπινη εμπειρία; Ο Ποσειδώνας θα εισέλθει στον Κριό το 2025 ξανά, επομένως θα κάνουμε αυτή την ερώτηση στην καρδιά μας και θα μάθουμε να ζούμε στην απάντηση που φαίνεται μέσα από την εμπειρία μας.

Ποσειδώνας στον Ταύρο
1875-1888, 2039-2052

Συνδέεστε με τη φαντασία και το θεϊκό μέσω της ομορφιάς και της ευχαρίστησης. Ο Ποσειδώνας στον Ταύρο σαςς βοηθά να δείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους η τέχνη, η αισθητική και η οπτική επαφή βοηθούν τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι είναι λιγότερο μόνοι και βαθιά συνδεδεμένοι με μια ανώτερη δύναμη.

Ποσειδώνας στους Διδύμους
1988-1902, 2052-2065

Οι σχέσεις σας με το θεϊκό στοιχείο και τη δημιουργικότητα είναι εμφανείς και σχεδόν πάντα, προσεγγίζετε αυτές τις δυο έννοιες μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις. Με τον Ποσειδώνα στους Διδύμους, μπορείτε να απαντήσετε σε μερικές από τις πιο δύσκολες υπαρξιακές ερωτήσεις της ζωής, μέσω διαλόγου με άλλους και με το σύμπαν, όπως το καταλαβαίνετε.

Ποσειδώνας στον Καρκίνο
1902-1915, 2065-2078

Με τον Ποσειδώνα στον Καρκίνο, τα συναισθήματά σας, σας βοηθούν να συνδεθείτε με τα δημιουργικά σας χαρίσματα και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Αυτός είναι επίσης ένας τρόπος που σας συνδέει με προγονικές πρακτικές και παραδόσεις με τις ρίζες σας.

Ποσειδώνας στον Λέων
1915-1928, 2078-2092

Έχετε πνευματικό χάρισμα. Ο Ποσειδώνας στον Λέοντα σας δίνει μια χαρισματική σύνδεση με το πνεύμα που επιτρέπει στην ηγετική φύση, τη δημιουργικότητα και την ανοιχτή καρδιά σας να καθοδηγούν τους άλλους προς μια ζωή αγάπης. Είστε εδώ για να καταλάβετε πώς να ζήσετε με περισσότερο θάρρος και λιγότερο φόβο.

Ποσειδώνας στην Παρθένο
1928-1942, 2092-2105

Ο Ποσειδώνας στην Παρθένο βοηθά στην εύρεση της πνευματικής αλήθειας, της δημιουργικότητας και της ειρήνης, την απλότητα, την καθαριότητα και την τάξη. Θα έχετε πρόσβαση τόσο στη θεραπεία όσο και στη φαντασία με απλές, εφαρμοσμένες, συμπεριφορές.

Ποσειδώνας στον Ζυγό
1942-1956

Οι σχέσεις είναι ένα είδος πνευματικής πρακτικής, σωστά; Με τον Ποσειδώνα στον Ζυγό, βρίσκετε επαφή με τα θεία και δημιουργικές λύσεις μέσω άλλων ανθρώπων. Οι δεξιότητές σας για διπλωματία, κατανόηση και διαπραγμάτευση θα μπορούσαν να βοηθήσουν να βρεθεί αυτό που χρειάζεται απεγνωσμένα ο κόσμος, όπως η ειρήνη, το έλεος και η δικαιοσύνη.

Ποσειδώνας στον Σκορπιό
1956-1970

Ποια είναι η αλήθεια; Ο Ποσειδώνας στον Σκορπιό ασχολείται με τις βαθύτερες, πιο κρυφές διαστάσεις της ειλικρίνειας, της αλήθειας και της οικειότητας. Θέλετε να αποκαλύψετε την αλήθεια σε άλλους, μπορείτε επίσης να έχέτε πιο ουσιαστικές στιγμές και σχέσεις με τους γύρω σας.

Ποσειδώνας στον Τοξότη
1970-1984

Η ελπίδα είναι αθάνατη! Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη σας βοηθά να βρείτε ένα όραμα για το τι είναι δυνατό, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε αυτό που πρέπει να αλλάξει. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και η χαρά σας μεταμορφώνονται μέσω της εκπαίδευσης, της βιωματικής μάθησης και των ταξιδιών.

Ποσειδώνας στον Αιγόκερω
1984-1998

Εάν δεν είναι ρεαλιστικό, δεν το θέλετε! Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω σάς βοηθά να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, να μην αντιδράτε και να ανταποκρίνεστε μέσω πνευματικών πρακτικών που σας κάνουν να κινείστε προς την ευθυγράμμιση, την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα. Η πειθαρχία και ο έλεγχος της παρόρμησής σας είναι ένα δώρο.

Ποσειδώνας στον Υδροχόο
1998-2012

Όσο πιο ενοχλητικό, τόσο το καλύτερο! Με τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο, γνωρίζετε ότι είναι συνήθως μια μικρή ομάδα στοχαστών που έχουν μια καλύτερη ιδέα που ανατρέπει το status quo. Η πνευματικότητα και η δημιουργικότητα βοηθούν τα ιδανικά σας να παραμένουν ξεκάθαρα και διδακτικά για γρήγορη εφαρμογή.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς
2012-2026

Μπορεί να επικρατήσει η ειρήνη; Με τη βοήθειά σας, μπορεί. Ρίχνετε φως σε παγκόσμια πνευματικά θέματα όπως η συγχώρεση, το έλεος, η υπευθυνότητα και η αγάπη με τρόπο που βοηθά τους άλλους να προοδεύουν και να θεραπεύονται με θαυματουργούς τρόπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
14 / position1: 919 / position2: 1716
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb