ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Ετοιμάσου να δεις την σκοτεινή σου πλευρά

Αλλαγές, νέα ξεκινήματα και έντονα συναισθήματα έρχονται στη ζωή σας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Ετοιμάσου να δεις την σκοτεινή σου πλευρά
Φωτογραφία από τον χρήστη Luke Tinker στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρισκόμαστε στη μέση της περιόδου του Σκορπιού, ένα από τα πιο έντονα σημεία της αστρολογικής χρονιάς. Μπορεί να είναι χαοτικό, αλλά τελικά αυτή η εποχή του χρόνου θα μας εμπνεύσει να απελευθερωθούμε από το παρελθόν και να ανοίξουμε δρόμο για το μέλλον. Και η νέα σελήνη στον Σκορπιό, έκανε αυτή την επιθυμία για μια μεταμόρφωση ακόμα πιο δυνατή.

via GIPHY

Η νέα σελήνη συμβολίζει πάντα τις νέες αρχές και εκκινήσεις, αλλά με αυτή τη διπλή δόση ενέργειας του Σκορπιού, απλά δε θα μπορούμε να αγνοήσουμε την επιθυμία μας για αλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σκορπιός, ως ζώδιο, είναι αρκετά συναισθηματικός, οπότε αυτήν την εβδομάδα μπορεί να μας προκαλέσει κάποια έντονα συναισθήματα. Μην κάνετε πίσω, όσο και αν πιεστείτε. «Τα βαθιά θαμμένα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης και ο καλύτερος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε είναι να τους επιτρέψετε να βγουν, όσο άβολα κι αν σας κάνουν να νιώθετε», λέει η Narayana Montufar, αστρολόγος για το Astrology.com.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Άρη και τον Πλούτωνα, για τους οποίους η Montufar λέει ότι είναι οι δύο πιο έντονες πλανητικές ενέργειες. «Μαζί, θα δουλέψουν σκληρά για να μας βοηθήσουν να απελευθερώσουμε τους φόβους και τις ανασφάλειες μας, αλλά πρέπει να τολμήσουμε να πάμε βαθιά και να εξερευνήσουμε τη σκιά μας για να φτάσουμε εκεί», λέει.

via GIPHY

Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά, αυτή που συχνά αποφεύγουμε ή προσπαθούμε να κρύψουμε. Αλλά αυτή η νέα σελήνη μας προσκαλεί να κοιτάξουμε αυτό το κομμάτι του εαυτού μας στα μάτια. Αναρωτηθείτε: Τι θέλω να αλλάξω στον εαυτό μου; Τι μπορώ να θεραπεύσω από αυτά που μπορώ; Ίσως να συμπεριφέρεστε εγωιστικά τον τελευταίο καιρό και να θέλετε να είστε πιο δοτικοί ή να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να γίνετε καλύτεροί ακροατές και πιο κατανοητικοί.

via GIPHY

Σύμφωνα με την Montufar, ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτήn τη συναισθηματική νέα σελήνη είναι να αντιμετωπίσουμε τον εσωτερικό, πιο σκοτεινό εαυτό μας για να δούμε που και πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Κάντε κάτι παραγωγικό για να εκτονώσετε τα συναισθήματά σας, όπως π.χ. το να κρατάτε ημερολόγιο ή ακόμα και να πάτε σε ένα δωμάτιο οργής και να τα σπάσετε. Γενικά, δοκιμάστε οτιδήποτε σας βοηθά να απελευθερώσετε τα πιο εσώτερα συναισθήματά σας. «Αν θέλουμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, αλλά δεν τολμήσαμε ακόμα να κάνουμε το άλμα, αυτήν την περίοδο θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος για να γίνουν επιτέλους», δηλώνει η αστρολόγος.

via GIPHY

Φυσικά, όπως ξέρετε, τα νέα ξεκινήματα συμβαδίζουν με τα τελειώματα. «Για κάποιους, αυτή η νέα σελήνη θα συμπέσει με την απομάκρυνση τους από πράγματα και άτομα που αισθάνεστε ότι στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας», λέει η Leslie Hale, αστρολόγος για το Keen.com. «Αυτό μπορεί να είναι το τέλος μιας προγραμματισμένης δήλωσης, όπως η εγκατάλειψη μιας δουλειάς ή μπορεί πιθανότερα να είναι μια απρογραμμάτιστη απόφαση που εμφανίζεται ξαφνικά. Εάν συμβαίνει αυτό, θα είναι αποτέλεσμα εντάσεων που έχουν δημιουργηθεί κάποια στιγμή».

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική - αλλά τελικά, είναι συχνά προς το καλύτερο. «Μπορείτε να βιώσετε μερικές εκπληκτικές αλλαγές τώρα. Όπως ένα φίδι που αλλάζει το δέρμα του, σας ζητείται να μεταμορφωθείτε σε μια πολύ πιο ισχυρή εκδοχή του εαυτού σας» αναφέρει η Montufar και εμείς συμφωνούμε να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της σε αυτό το νέο ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
14 / position1: 484 / position2: 770
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb