ΜΑΛΛΙΑ

5 iconic beauty moments της Adele

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού θυμόμαστε τα αγαπημένα μας looks
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 iconic beauty moments της Adele
@officialadelefanpage

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού αλλά και του άλμπουμ της Adele μετά απο 6 χρόνια, θυμόμαστε τα αγαπημένα μας beauty looks. 

Η Adele, εκτός απο την αγάπη του κοινού για τη φωνή της, έχει σίγουρα κερδίσει και τον τίτλο μιας beauty queen. Τα looks της στις τελετές απονομής βραβείων και στα εξώφυλλα δίσκων, αποτελούν έμπνευση τόσο όσον αφορά στο makeup, όσο και στα χτενίσματα.

5 iconic beauty moments της Adele:

Κόκκινο κραγιόν και eyeliner

Το κόκκινο κραγιόν σε συδνυασμό με το κλασικό cat eye, είναι απο τα πιο all time chic μακιγιάζ εδώ και πολλά χρόνια.

Nude look

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι nude αποχρώσεις, ταιριάζουν, επίσης, με το eyeliner και το έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Πρόκειται για χρώματα που φαίνεται ότι αγαπά πολύ η Adele.

Brigitte Bardot hairstyle

Αυτό το χτένισμα, μας θυμίζει πολύ έντονα τα looks με τα οποία έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας την Brigitte Bardot. Η Adele το έχει πετύχει και το έχει κάνει “δικό της”.

Bob Haircut

Ένα κούρεμα που αποτελεί πολύ hot τάση αυτήν την σεζόν, είναι το bob καρέ. Της πήγαινε πολύ και ήταν ένα απο τα αγαπημένα μας κουρέματά της.

Bold Eyes και σινιόν

Το πιο πρόσφατο look της Adele, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, είναι αυτό με το χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση και το έντονο eyeliner. Εκτός απο το eyeliner, βλέπουμε σκιές σε γήινες αποχρώσεις, όπως είναι και το υπόλοιπο μακγιάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 518 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb