ΜΑΛΛΙΑ

Η ιστορία πίσω απο το ξανθό χρώμα μαλλιών της Billie Eilish

Ο λόγος που την οδήγησε στη μεγάλη αλλαγή
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η ιστορία πίσω απο το ξανθό χρώμα μαλλιών της Billie Eilish
@billieeilish

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Billie Eilish, πριν λίγους μήνες κατάφερε να κάνει ακόμα ένα ρεκόρ στο instagram, με την φωτογραφία του νέου της hair look.

Οι fans της ένιωσαν έκπληξη, βλέποντάς την ξαφινικά με κατάξανθο χρώμα μαλλιών. Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι την είχαν ταυτίσει, πλέον, με τα σκούρα μαλλιά με την πράσινη χαρακτηριστική ρίζα. Για να επιτευχθεί το πλατινέ ξανθό, χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες και αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που εμφανίστηκε με περούκα στην τελετή απονομής των Grammy Awards.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ποια είναι η πραγματική ιστορία πίσω απο το ξανθό χρώμα μαλλιών της Billie Eilish; Ο λόγος που άλλαξε τελείως την εμφάνισή της, όπως ανέφερε στο Elle Magazine, είναι γιατί ήθελε να μην ξεχωρίζει τόσο. Όπως είπε και η ίδια: “Δε μπορούσα να πάω πουθενά με αυτά τα μαλλιά, γιατί φαινόταν ότι είμαι εγώ. Ήθελα ανωνυμία”. Η εμφάνισή της δεν της επέτρεπε να περνά “απαρατήρητη” κάποιες φορές, όπως η ίδια ήθελε.

Όπως ανέφερε πήγε στο πάρκο με έναν φίλο της και δεν ήθελε να βγάλει την κουκούλα της για να μην την καταλάβουν οι paparazzi και οι stalkers, αλλά τελικά, με τα ξανθά μαλλιά δεν την αντιλήφθηκε κανένας. Επιπλέον, ήθελε να δώσει μια ανανεωμένη εικόνα και στο νέο της album και να κάνει τους άλλους να την σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 132 εβδομάδες
Το χτένισμα που είδαμε σε όλες τις fashion weeks είναι ένα
Το είδαμε σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb