ΜΟΔΑ

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε την πιο ωραία casual chic εμφάνιση

Απλή, καλαίσθητη, σeξι και φθινοπωρινή, η ηθοποιός σου δίνει ιδέες για όμορφα outfits
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε την πιο ωραία casual chic εμφάνιση
Photo via Instagram/Tonia Sotiropoulou

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ συχνά, η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει τις πιο στιλάτες εμφανίσεις, δίνοντας σε όλες μας ωραίες ιδέες για καθημερινά outfits. Άλλες φορές με φορέματα, άλλες κοστούμια, το προσωπικό της γούστο φαίνεται εξαιρετικό και καταφέρνει να συνδυάζει υπέροχα την πιο casual με την πιο chic αισθητική.

Πρόσφατα, η όμορφη και καλόγουστη ηθοποιός, δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία κομψού styling, το οποίο ταιριάζει τέλεια στο ύφος της φθινοπωρινής πόλης και ενώ είναι άνετο, παραμένει πολύ κλασάτο.

Η Τόνια, επέλεξε για τηνν συγκεκριμένη εμφάνιση της, ένα τζιν παντελόνι, μια λευκή μπλούζα και ένα ζευγάρι λευκά πάνινα παπούτσια. Μάλιστα το παντελόνι της, μπορείς να το βρεις και εσύ στα Calzedonia και να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ούτως ή άλλως, το συγκεκριμένο outfit είναι διαχρονικό, πολύ εύκολο, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, δεν παίρνει χρόνο και είναι μεν safe, αλλά ποτέ βαρετό. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα πουκάμικσο για να συνδυάσεις το τζιν σου ή να προσθέσεις μια ζακέτα, ένα blazer και αντί για αθλητικά παπούτσια να φορέσεις τα αγαπημένα σου τακούνια.

Δες τη φωτογραφία της Τόνιας και εμπνεύσου για το δικό σου styling!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 496 / position2: 1093
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb