SKIN CARE

10 tips ομορφιάς απο τις celebrities που θα σου φανούν χρήσιμα

Τα hot beauty μυστικά των celebrities για όμορφο δέρμα και makeup
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
10 tips ομορφιάς απο τις celebrities που θα σου φανούν χρήσιμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των celebrities σκεφτόμαστε πως καταφέρνουν να έχουν αψεγάδιαστο δέρμα και makeup. 

Προφανώς δεν είναι “τέλειες”, είναι κι αυτές άνθρωποι. Μάλιστα, ειδικά τελευταία, φροντίζουν κι αυτές να δείχνουν την επιδερμίδα τους όπως είναι στην πραγματικότητα χωρίς μακιγιάζ. Ωστόσο, έχουν σίγουρα μια ομάδα ανθρώπων που τις βοηθά να είναι περιποιημένες, όπως κομμωτές, makeup aritsts, αισθητικούς και πάει λέγοντας. 

Εκτός αυτού, φροντίζουν την εμφάνισή τους και μόνες τους στο σπίτι. Υπάρχουν κάποια beauty μυστικά που εφαρμόζουν καθημερινά και μπορεί να φανούν χρήσιμα και σ’εμάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤο μυστικό της Ashley Graham για νεανικό λαμπερό δέρμα ΣΕΠΤ 23, 2021

10 tips ομορφιας των celebrities:

Gigi Hadid

H Gigi Hadid, έχει δουλέψει με άπειρους makeup artists και αυτό που κάνει και η ίδια όταν βάφεται, είναι να βάζει στα χείλη της lip balm πριν απο οτιδήποτε άλλο. Έτσι, όταν έρθει η ώρα για το κραγιόν στο τέλος, τα χείλη της είναι super ενυδατωμένα.

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner λατρεύει το χρώμα στα χείλη. Επειδή, όμως, πολλές φορές δεν είναι ευχαριστημένη με τις αποχρώσεις κραγιόν που βρίσκει, προτιμά να αναμειγνύει τα μολύβια χειλιών και να πετυχαίνει ακριβώς το χρώμα που θέλει.

Selena Gomez

Η Selena Gomez, έχει γίνει guru του μακιγιάζ, αφού έχει τη δική της σειρά makeup Rare Beauty (δες εδώ). Συνεργάζεται συχνά με τον celebrity makeup artist Hung Vanngo, οποίος της έδωσε ένα tip που το εφαρμόζει κι εκείνη. Βάζει το ρουζ στα πιο πάνω σημεία των μήλων και όχι ακριβώς στα μάγουλα. Αυτό, βοηθά στο πιο φυσικό contouring.

Hailey Bieber

Ακόμα μια skincare lover ανάμεσα στις celebrities είναι η Hailey Bieber. Μια απο τις ώρες της ημέρας που απολαμβάνει είναι οι μάσκες ομορφιάς. Προτιμά το multimasking, καθώς χρησιμοποιεί ταυτόχρονα διαφορετικές μάσκες για άλλα σημεία του προσώπου και eye patches για τα μάτια.

Rihanna

Η Rihanna, beauty queen εδώ και χρόνια με την Fenty Beauty, έχει γίνει πολύ δημοφιλής και για τα tips της στο μακιγιάζ. Σε βιντεάκι της, αποκάλυψε ότι βάζει bronzer στο πάνω μέρος των βλεφάρων, για να δέσει με το υπόλοιπο πρόσωπο και να δημιουργήσει ένα πιο “ζεστό” look. 

Alexa Chung

Η αγαπημένη μας Alexa Chung, σε βίντεο με τη ρουτίνα της για λογαριασμό της Vogue, μας έδωσε μια άλλη χρήση της οδοντόβουρσας, Χρησιμοποιεί αρκετές φορές την οδοντόβουρτσα, αντί για το βουρτσάκι φρυδιών, για να φτιάξει το σχήμα τους και να τα χτενίσει.

Hilary Duff

Η Hilary Duff πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ, πάντα ψεκάζει το προσωπό της με ένα face spray. Έτσι, το δέρμα της είναι πιο ενυδατωμένο και φρέσκο. Η βάση είναι πιο λαμπερή και έτοιμη για να ξεκινήσει το makeup.

Miranda Kerr

H Miranda Kerr θέλει να τονίζει ένα δυνατό χαρακτηριστικό της, όπως είναι τα μάτια της. Έτσι, για να δώσει πιο glossy όψη στα μάτια, βάζει λίγο lip balm αντί για highlighter γύρω τους. 

Priyanka Chopra

Η Priyanka Chopra φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της και δηλώνει πως έχει πολλά μυστικά ομορφιάς που περνάνε στην οικογένειά της απο γενιά σε γενιά. Ανάμεσα σε αυτά είναι μια DIY μάσκα ομορφιάς με γιαούρτι και βρώμη (1-2 κουταλιές απο το καθένα), την οποία αφήνει μια ώρα περίπου και την ξεπλένει.

Sofia Vergara

Το μυστικό της Sofia Vegara είναι η δοκιμή νέων προϊόντων. Προτιμά την ποικιλία και δοκιμάζει αρκετά διαφορετικά, ώστε να βρίσκει πάντα αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 131 εβδομάδες
Το μυστικό της Ashley Graham για νεανικό λαμπερό δέρμα
Είναι πανεύκολο και το ξέρεις κι εσύ
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 4578 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb