ΜΟΔΑ

Όλες οι τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο 2021

Autumn Vibes: Δες τα top fashion trends της σεζόν
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Όλες οι τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέχεια μιας χρονιάς με lockdown, όλες μας αδημονούσαμε για τα ρούχα που θα φορέσουμε αυτό το φθινόπωρο.

Όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιόδους δυσκολιών ή πανδημίας, η μόδα δείχνει την πιο εντυπωσιακή πλευρά της. Οι σχεδιαστές, για τη σεζόν φθινόπωρο - χειμώνας 2021/2022, δεν στάθηκαν μόνο στη μονοχρωμία και τα σκούρα χρώματα, αλλά μας χάρισαν συλλογές με έντονα χρώματα και patterns. Αυτό το φθινόπωρο, ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς αλλά και να εντυπωσιάσεις με τα looks που θα φορεθούν.

Συγκεντρωσαμε τα top fashion trends της σεζον:

Bold χρώματα

Μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις, αν όχι η μεγαλύτερη για φέτος, είναι τα έντονα χρώματα. Φούξια, πράσινο, κίτρινο, λιλά και πολλά άλλα, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ντουλάπα μας. Ήρθε η ώρα για πιο αισιόδοξο ντύσιμο τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Λάμψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα party looks και οι πούλιες επέστρεψαν την στιγμή που τα είχαμε ανάγκη. Φοριούνται ακόμα και τη μέρα για πιο glam εμφανίσεις.

Tailored

Το κοστούμι έχει γίνει πλέον διαχρονικό απο το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις. Δεν φοριέται μόνο απο γυναίκες με dress code στην δουλειά, αλλά απο όλες τις γυναίκες. Επιπλέον, τα tailored παλτά κρατούν και φέτος μια ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα μας.

Πλεκτά

Τα πιο cozy πλεκτά top αλλά και φορέματα έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλά fashion shows. Είδαμε απο λευκά μέχρι πολύχρωμα με patterns και απο crop κοντά μέχρι oversized.

Après-Ski

To look του ski θα το εκτιμήσεις στη βόλτα στο βουνό, ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ να κατέβεις τις πλαγιές.

Κάπες

Οι κάπες έχουν επιστρέψει αυτόν τον χειμώνα με χαρούμενη διάθεση και ανανεωμένο στυλ.

Puffy

Τα puffy jackets, παλτό αλλά και φορέματα, έχουν παραμείνει μερικές σεζόν στη ντουλάπα μας, καθώς είναι πρακτικά και ζεστά.

Patterns

Τα patterns φέτος είναι ακόμα πιο έντονα απο τα προηγούμενα χρόνια. Μας φέρνουν την άνοιξη μέσα στις βροχερές μέρες.

Κλασικό μαύρο

Το μαύρο είναι η πιο σταθερή αξία του χειμώνα και προτιμάται σταθερά απο μεγάλους οίκους μόδας, αλλά και γυναίκες σε όλον τον κόσμο.

Faux Fur

Η οικολογική συνείδηση έχει οδηγήσει τους σχεδιαστές να βρουν εναλλακτικούς τρόπους δημιουργίας. Οι οικολογικές γούνες είναι η κύρια επιλογή τους στις μέρες μας.

Καφέ τόνοι

Οι αποχρώσεις του καφέ μας θυμίζουν φθινόπωρο. Φέτος, είδαμε looks με coffee και latte χρώματα σε αρκετά shows.

Cut outs

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, τα φορέματα με cut outs εμφανίστηκαν στις ζωές μας. Τον χειμώνα, αυτό το trend συνεχίζεται ακόμα και με πλεκτά.

Logos

Θυμάσαι τότε που τα logos ήταν η απόλυτη τάση; Φαίνεται ότι και φέτος αυτό θα συμβεί ξανά.

Mini

Η αγαπημένη πολλών γυναικών, η mini φούστα, είναι hot τον χειμώνα που μας έρχεται. Σε συνδυασμό με πιο extreme καλσόν, κάνουν τη διαφορά στις πασαρέλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
28 / position1: 631 / position2: 1067
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb