STYLE

Brown is the new black: To χρώμα της σεζόν και πώς να το φορέσεις

Σοβαρά, οι celebs δεν χορταίνουν το καφέ χρώμα αυτή τη στιγμή!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Brown is the new black: To χρώμα της σεζόν και πώς να το φορέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καφέ φαίνεται να είναι το νέο μαύρο αυτές τις μέρες, καθώς οι τόνοι σοκολάτας και οι γήινες αποχρώσεις πλημμυρίζουν το timeline μας.

Οι πίνακες στο Pinterest είναι γεμάτοι με μονόχρωμα καφέ σύνολα, είναι παντού στο TikTok και ακόμη και οι διάσημοι μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι!

Η Kendall Jenner πρόσφατα πόσταρε ένα καφέ σύνολο με το οποίο έχουμε εμμονή και επίσης πόσταρε story φορώντας ένα καφέ μπικίνι με καφέ καουμπόικες μπότες.

Η Kylie Jenner φόρεσε επίσης καφέ σύνολο με τη συλλογή της Louis Vuitton, ενώ η Lizzo ανέβασε την τάση... στο επόμενο επίπεδο σε ένα σύνολο καφέ-καφέ στο Λας Βέγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοβαρά, οι celebs δεν χορταίνουν το καφέ χρώμα αυτή τη στιγμή! 

To συγκεκριμένο χρώμα δεν εμφανιζόταν στις τάσεις εδώ και μερικά χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι η ξαφνική επιστροφή του φαίνεται φρέσκια και νέα. Αυτό προσθέτει στο hype του επειδή δεν έχει τονιστεί όπως κάποια άλλα χρώματα - θυμάστε όταν είχαμε εμμονή με το λαχανί πριν από μερικά χρόνια; 

Πώς να το φορέσεις

Αν θέλεις... να βάλεις τα δάχτυλα των ποδιών σου στην brown τάση χωρίς να βουτήξεις με το κεφάλι, αγόρασε σε ένα βασικό item όπως καφέ παντελόνι ή ένα κομψό καφέ δερμάτινο μπουφάν. 

Το άλλο υπέροχο με το καφέ είναι ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το συνδυάσεις με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση ή να κάνεις μια ολόχρωμη μονοχρωματική εμφάνιση. 

Προσπάθησε να αποφύγεις στυλ που μπορεί να μην αντέξουν στο χρόνο ή πράγματα που θα ταιριάζουν μόνο με ένα ή δύο κομμάτια που ήδη έχεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 392 / position2: 725
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb